Mirno i toplo uz Bubaba by FreeON vreće za spavanje

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kada ste roditelji po prvi put, naslušate se milijun savjeta. Svatko ima nešto za reći, dodatno vas zbunjujući. Nemojte nositi bebu na rukama, razmazit ćete je! Pokrijte bebu dobro, bit će joj hladno… Koliko spava?!

Što god da vam govorili, u prva tri mjeseca bebe trebaju imati što sličnije uvjete onima koje su imale u maternici –  mirno, mračno, toplo mjesto, bez jasnih zvukova. Upravo zato su vreće za spavanje odličan odabir. Mekane su, podsjećaju na nježan majčin dodir, a kvalitetni, mekani i moderni materijali pomno su odabrani kako bi predstavljali ne samo estetsku notu modernog, već i toplo utočište i sigurnost. Sve vreće za spavanje su praktične za oblačenje i skidanje, a bilo kakvo presvlačenje i mijenjanje pelena tijekom noći je lako izvedivo. Vreća za spavanje će osigurati i da se beba ne okreće na trbuh. Bubaba by FreeON vreće za spavanje su savršen odabir kada se dijete otkriva ili nemirno spava.

Rekli bismo, nije sve za svakoga, pa tako nije ni svaka vreća za svako dijete. Za aktivnu djecu svakako birajte vreće s nogavicama, a mirne bebe, koje su navikle spavati ušuškano, bez puno kretanja, bit će zadovoljne u klasičnoj vreći. Za male bebe ispod 6 mjeseci, birajte klasičan tip vreće, s izuzetkom beba krupnije građe i jako aktivnih, jer oni mogu i malo ranije u vreću s nogavicama.

Neka odabir za mirno i toplo spavanje bude Bubaba by FreeON.

Aktualni Bubaba by FreeON katalog možete pogledati na web stranici https://www.babycenter.hr/za-kupce/letci-i-katalozi , a sve proizvode možete pronaći u poslovnicama Baby Centra ili na https://tinyurl.com/4duth265.

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI