Modna plus size oaza vas časti novim jesenskim outfitom – osvojite bon od 50€ u samo par koraka!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U potrazi ste za svečanim odjevnim kombinacijama koje će obgrliti vaše obline na najbolji mogući način – imamo dobre vijesti! U Ullu Popken stigla je nova kolekcija koja donosi eleganciju u novoj dimenziji.

Nova Ulla Popken kolekcija

Predivni krojevi, kvalitetni materijali i pomno birani uzorci postaju must have sezone i rezultiraju odjećom koja ne samo da izgleda izvrsno, već i djeluje luksuzno. Stvorene za hrabre i originalne kombinacije, Selection haljine i bluze bit će pravi hit svakog blagdanskog domjenka i druženja.

Black Friday popusti

Nakon nedavnog velikog otvorenja nove lokacije u zagrebačkoj Dubravi, Ulla Popken ne prestaje s iznenađenjima i časti vas sjajnim popustima!

Nova Ulla Popken kolekcija čeka vas na čak 5 lokacija diljem Hrvatske, ali i na internetskoj trgovini uz odličan Black Friday popust do čak 35%! Ponudu možete iskoristiti od 20. studenog do 27. studenog 2023. i osigurati si sjajne odjevne komade u kojima ćete uživati tijekom cijele godine!


Kako osvojiti poklon bon od 50€ u Ulli Popken?

Darujemo tri čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 1. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI