Modni buvljak s najboljom ponudom? Čeka vas second-hand vikend u novom zagrebačkom kafiću

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dugo smo ga čekali i po svemu sudeći, ni ovaj Najs buvljak neće razočarati. Nakon četiri uspješna modna buvljaka u proteklih nekoliko godina, ekipa iz Najsa vraća se u velikom stilu.

Ovog puta organiziraju second-hand vikend u trajanju od čak dva dana. Tako ćete tijekom subote i nedjelje, 27. i 28. kolovoza, moći kupiti pomno odabrane second-hand komade od više od 30 različitih izlagača.

Ovogodišnja lokacija je prekrasni ambijent novog zagrebačkog kafića, Lemon Marketa, koji se smjestio pored koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Orljavičkoj ulici broj 3, Zagreb. Osim toga, na buvljaku opet gostuje i modni brend Pišem ti po zidu s promotivnim cijenama svojih najprodavanijih majica, koji svim kupcima na licu mjesta osigurava i dodatni popust. Ovaj brend dio je kreativne zajednice Modna katedra koja proizvodi majice od 100% organskog pamuka. Održivost i kreativnost, zaštitni su znak ovog brenda.

Više od 30 različitih izlagača u dva dana

Najs buvljak donosi selekciju second-hand muške i ženske odjeće, obuće i modnih dodataka. Uz poznate high street fashion brandove i vintage komade, Najs buvljak za svoje kupce osigurava i sportske, streetwear te accessible luxury brandove.

Pronaći ćete Maje, Baldinini, Lacoste, Varteks, Replay i Desigual komade, odnosno Bad Monday Apparel, Adidas, Nikea i Hummel. Ponuda je različita za pojedini dan pa preporučujemo da naiđete oba dana. Na Facebook i Instagram profilu Najs buvljaka možete vidjeti koje artikle su izlagači pripremili.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI