Najavljen novi datum eventa koji se ne propušta

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako sudjelovati

Čini nam se da je, bez obzira koliko izazovno bilo, ipak lakše pronaći partnera nego prijateljicu u odrasloj dobi. Stoga je svaka “pomoć” u tom području dobro došla. U suštini radi se o “friending” verziji svjetski poznatih “speed date” evenata. Samo što, umjesto muškarca, nasuprot vas sjedi potencijalno nova (najbolja) prijateljica. 

Ova genijalna ideja dolazi od 3 mlade Zagrepčanke, i same željne ovakvih druženja nakon što nisu bila moguća neko vrijeme. Nakon oduševljenja svih sudionica na prvom susretu održanom u svibnju prošle godine, event se redovito održava, a svaki put mjesta se popune vrlo brzo. 

Prijave objavljuju na svojim društvenim mrežama, a pratiti ih možete preko Facebooka, Instagrama i Tik Toka. Novi event održat će se u subotu, 19.2.2022. u caffe baru Meandar u sklopu zagrebačkog MSU-a. 

Što nakon prijave

U prijavnici navodite svoje hobije i druge kriterije pomoću kojih ćete dobiti svoju grupu od 10-ak žena sličnih interesa i dobi. Prilikom dolaska, na samom ulazu, sa širokim osmjesima i pozitivnom energijom dočekat će vas Dijana, Tihana i Valentina – organizatorice FSF evenata.

najbolja prijateljica
Foto: PR

Reći ćete svoje ime, a nakon što vas pronađu na popisu, dodijelit će vam broj. Korištenjem brojeva umjesto pravih imena se štiti vaš identitet. Nakon toga će vas otpratiti do vašeg mjesta.

Kada sve sudionice stignu, raskomote se i dobij svoje brojeve, započinje prvi krug. Imat ćete nekoliko minuta za predstavljanje i razgovor sa ženom nasuprot vas. Nije potrebno odmah odlučiti sviđa li vam se netko ili ne, tu odluku ćete donijeti na samom kraju. Kako bi ju lakše donijele možete prilikom razgovora kratko zapisati zanimljivost o osobi nasuprot vas u knjižicu koju dobivate na eventu.

Nakon što završite razgovor i čujete znak za drugi krug, ustajete i mijenjate mjesto te upoznajete sljedeću ženu. Po završetku svih krugova, imat ćete još koju minutu vremena, da razmislite i u tablici označite s kim biste se voljele ponovo vidjeti. Na kraju “službenog” dijela eventa, obično se većina žena još zadrži na neformalnom druženju, pa svakako odvojite vremena, jer je taj dio posebno zabavan i opušten. 

Tijekom cijelog eventa čuje se jako puno priče i smijeha, a vlada i jedna posebna pozitivna, ženska atmosfera. “Uvijek potičemo opuštenost i učinit ćemo sve da vam bude ugodno s nama, nema mjesta neugodnosti”, poručuju organizatorice. Nekoliko dana nakon eventa dobivate e-mail od svih osoba s kojima ste “kliknule” odnosno od onih za koje ste vi označile da vam se sviđaju, a koje su isto i za vas označili. Na vama je tada dogovorite kavu, kino, ručak i uživate u novom društvu! Na ovom linku se možete prijaviti direktno, cijena ulaznice je 35 kn. Ne predomišljajte se dugo, prijave se uskoro zatvaraju!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI