Nasmijte se uz Monicu Bellucci i Toni Collette u komediji „Mafija Mama“ na filmskim večerima CINELADY i TRES CHIC!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Izlasci u kino odavno su poprimili potpuno novu dimenziju doživljaja koji omogućuju garantirano dobar provod i večer za pamćenje. To su one prilike koje planirate, kad okupite društvo i znate da vas uz premijeru očekuje i još nešto…Možda poklon, piće u baru, degustacija finih delicija?

Iznenađenja za sva čula očekujte na Très Chic pretpremijeri filma „ Mafija mama“ u srijedu, 26. travnja u Kaptol Boutique Cinema te na CineLady večeri 27. travnja u CineStar kinima u Z centru/Zagreb, Rijeci, Osijeku i Mall of Splitu!

Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija „Mafija mama“ u distribuciji Blitza. Girl power ovoga puta predstavljaju Monica Bellucci i Toni Collette, koje su utjelovile glavne junakinje akcijske komedije čija je radnja smještena u vječnom gradu, Rimu. Nakon proživljenog teškog životnog razdoblja, Amerikanka Kristin odlazi u Italiju na sprovod svog djeda, ne znajući da će joj se nakon putovanja život promijeniti iz korijena. Stvari krenu na gore kada se sprovod pretvori u nasilnu pucnjavu, a Kristin otkrije da je njezin djed želio da ona, njegov posljednji živući potomak, preuzme ulogu šefice najmoćnije mafijaške obitelji u Kalabriji! Vođena savjetnicom tvrtke, Bellucci, urnebesno prkosi svačijim očekivanjima kao nova glava obiteljskog posla i na jedinstven način se nosi s ulogom koja joj je neočekivano dodijeljena. Naravno, „jedinstven način“ znači da će se publika nasmijati od srca – a to je ono što nam svima treba.

Za vas koji želite znati sve detalje; Très Chic večer je zagrebačka pretpremijera filma; u planu je nastup uživo Lane Jurčević s premijerom novog singla Tipično muški. Partneri večeri – Astoria Prosecco Corderie, Croatia Airlines, LA PIEL by Lana Jurčević i Smooshena pripremili su vrijedne poklone za najsretnije, među ostalim i putovanje za Rim te popuste na avio karte, luksuzne beauty pakete i planere te prosecco, dok će Manos osigurati pop up nail bar prije filma. Fraktura svakoj posjetiteljici poklanja roman, a Kukuriku Artisan Bakery priprema poseban corner s vrhunskim delicijama inspiriranima Italijom. U planu je i nastup Lane Jurčević – live premijera najnovijeg singla „Tipično muški“!

Osim spomenutog programa, film „Mafija Mama“ prikazivat će se u sklopu CineLady večeri u četvrtak, 27. travnja u odabranim CineStar kinima diljem Hrvatske, a partneri programa, Schweppes, Avon, Fraktura, Barcaffè i La Piel by Lana Jurčević obradovat će neke „CineLadies“ poklonima dok vas na licu mjesta očekuje i pjenušac kao piće dobrodošlice i uvertira u odličan provod, a u zagrebačkom kinu i brojni drugi vrijedni pokloni za najsretnije posjetiteljice!

Ulaznice su u prodaji na službenoj stranici www.cinestarcinemas.hr, a zbog velikog interesa savjetujemo da osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se, za razliku od klasičnog filmskog izlaska, moraju planirati unaprijed zbog ograničenog kapaciteta.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI