Nezaboravne mirisne note za nju i njega

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ovih dana slavimo ljubav zajedno! Uz kolekciju mirisnog para ‘’Celebrate’’ by Pepe Jeans.

S parfemima kao darovima ne možeš pogriješiti. Zato ovog Valentinova nemoj razbijati glavu zbog poklona voljenoj osobi, nego se osloni na bezvremensku moć mirisa.

Pepe Jeans slavi ljubav svojom kolekcijom mirisa Celebrate for Her & Him. Oni su elegantni, mirišu sjajno i dolaze u slatkim bočicama

Djevojke, proslijedite ovo svojim muškarcima, jer ovo su najbolji mirisni pokloni za Dan zaljubljenih!

Elegantan i sofisticiran miris Pepe Jeans Celebrate for Her je cvjetno-orijentalni miris sa slano-slatkim koktelom nota, počevši od akorda kokica u kombinaciji s bijelim paprom i kestenom. Savršen odabir za samopouzdane dame koje znaju što žele. U srcu se vodene arome spajaju sa suptilnim dodirima viskija, kavijara i vječnog cvijeta, dajući malo slane strane mirisa nakon čega slijedi slatka baza vanilije, mahuna tonke, jantara i drva kašmira.

Senzualan muški miris Pepe Jeans Celebrate for Him zamišljen je kao miris “senzualne svježine” koji spaja aromatične, voćne, raskošne drvene i gurmanske note. Ulje limete i apsolut crnog ribiza otvaraju koktel, obogaćeni srcem cimeta, tonke, muškatne kadulje, ekstrakta kakaa i kleke. Njegovo sušenje sadrži drvene akorde breze, pačulija i toplog jantara. Skladao ga je Jerome Di Marino.


Dijelimo 2 paketa mirisa Pepe Jeans Celebrate Collection, u paketu se nalazi muški i ženski miris.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 25. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI