Novi adut za borbu protiv akni: Francuska dermokozmetička kuća BIODERMA predstavila liniju Sébium

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Legendarna francuska dermokozmetička kuća BIODERMA s tradicijom dugom 45 godina, ovoga je vikenda u novootvorenom prostoru Estetica Beauty and Science u samom srcu grada, predstavila svoju liniju Sébium, prilagođenu masnoj koži i koži sklonoj aknama.

Znanstvenici iz laboratorija BIODERMA osmislili su proizvode koji će uspješno odgovoriti na sve probleme s kojima se koža susreće u periodu adolescencije. Naime, ona se tada mijenja, postaje gušća i masnija te se na njoj pojavljuju manje ili veće nesavršenosti koje se ponekad znaju zadržati i do odrasle dobi.

Linija Sébium

Linija Sébium sadrži specifične proizvode za čišćenje i njegu koje preporučuju dermatolozi: sredstva za čišćenje lica za masnu kožu kao što su pjenasti gel i micelarna voda, zatim kreme protiv prištića, hidratantnu njegu za kožu sklonu aknama te brojne druge učinkovite i ciljane preparate koji neće narušiti ravnotežu kože, neće je pretjerano isušiti ni dodatno iritirati.

Laboratorij BIODERMA od svog osnutka, sada već davne 1977., nastoji pronaći biološka rješenja kako bi trajno ispravio disfunkciju kože. U Sébium asortimanu, BIODERMA nudi pomoć po mjeri za mješovitu do masnu kožu te kožu sklonu aknama, uz novi pristup liječenju akni“, rekla je Maja Kurtanjek, Product Manager Bioderme.

Dodala je kako ova linija sadrži Fluidactiv™, patent čiji sastojci biološki normaliziraju kvalitetu sebuma i sprječavaju začepljenje pora koje je ključni uzrok nepravilnosti na koži.

Iako akne, kao najraširenija kožna bolest današnjice, pogađaju prvenstveno adolescente, značajne su i brojke koje govore o pojavi akni u odrasloj dobi. Tada ih više i češće nalazimo kod žena pa se danas svaka druga žena u dobi od 25 do 45 godina bori s aknama na licu. Osim toga, danas je 20% svih odlazaka dermatologu povezano s problematikom uzrokovanom masnom kožom lica.

Na kratkoj panel raspravi koja je organizirana, sudjelovali su dr. Borna Pavičić, Kristina Mikulić iza Instagram profila skinsolicitor i vizažistica Anita Raić koji su odgovarali na najčešća pitanja te isticali gdje osobe koje se bore s aknama najčešće griješe prilikom liječenja.

#pokazise

Za sve one koji nisu mogli nazočiti ovom predstavljanju, dobra je vijest da će BIODERMA tijekom veljače, također u prostoru Estetica Beauty and Science, na adresi Tkalčićeva 81 u Zagrebu, održati još dvije promocije svojih proizvoda, uz savjetovanje i poklone. Novi datumi susreta s Biodermom su 14. i 28. veljače.

A svoj važan doprinos borbi protiv akni, BIODERMA je, osim specijaliziranom novom linijom Sébium, dala i uključivši se, kao glavni sponzor, u nacionalnu inicijativu #pokazise, koju je, u suradnji s više od 50 hrvatskih dermatologa organizirao portal estetica.hr. U okviru ove akcije, tijekom siječnja i veljače, organizirano je više od 200 besplatnih pregleda akni diljem Hrvatske, a njezin je osnovni cilj podići svijest javnosti o važnosti tretiranja akni od strane stručnjaka – dermatologa te destigmatizacija ove kožne bolesti.

dar čitateljici

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #bioderma
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI