Ovog Valentinova ljubav je u znaku kožnih torbi, evo koje odabrati za sebe i drage osobe!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nova torba – savršen poklon za sebe ili drage osobe

I dok je stvari poput cipela, kaputa ili nakita ponekad teško odabrati za druge, čini se da je s torbama priča nešto lakša. Ako znate boje koje osoba voli, ukus i stil odijevanja, neće vam biti teško odabrati iz bogate Galko kolekcije kožnih torbi. A za poseban dojam, torbu upotpunite i dodacima iz iste linije. Prednost torbe kao poklona je i funkcionalnost, pa je ona odličan izbor i za mušku populaciju koji su obično na glasu kao oni za koje je teško kupovati. Evo koji su nas ženski i muški kompleti oduševili, a mogli bi i vas i vaše najdraže!

Torbice za svaki dan

Torbice manjih dimenzija idealne su za svakodnevno nošenje, slobodno vrijeme, šetnju, ali i za posao, ako ne morate nositi puno toga sa sobom. Isto tako se lako kombiniraju uz gotovo svaki modni stil – od sportske elegancije pa do otmjenijih kombinacija. Ako želite biti “u temi” odaberite kožnu torbicu bolje ljubavi, jarko ili zagasito crvenu, a dostupne su i druge kombinacije boja, za svačiji stil i ukus.

Ako volite manje torbice, oduševit će vas ovaj model koji se može nositi na čak 5 načina! Lanac se lako skida pa se dnevna torbica pretvara u koktel večernju ili novčanik. A osim ramena možete je nositi i oko struka što je posebice praktično u šetnjama, vožnji kolica ili shoppingu. Nova torba svaki dan!

Za brze transformacije odaberite model ruksak/torba. Ovo je zanimljiv model koji možete nositi na ramenu, a prema potrebi, torbu jednostavno transformirate u atraktivan ruksak.

Poslovna elegancija

Torbe većih dimenzija obično biramo za posao, no danas to više nije tako. Tzv. “shopper” ili “weekend” torbe sve su traženije, posebice kod žena koje su cijeli dan u pokretu. U takvu torbu bez problema možete ubaciti laptop, rokovnik, kozmetičke i sve druge sitnice koje vam trebaju za bezbrižan i užurban dan. Odličan su i “spasitelj” jer se u njih neprimjetno mogu ubaciti balerinke ili tenisice s kojima ćete zamijeniti izazovne štikle nakon napornih sastanaka ili događanja. Odaberite klasičan model s preglednom unutrašnjošću, chic robusnu torbu s mašnom ili ležerniju na preklop!

Galko crvena shopper torba

Kolekcije za posebne muškarce

Proizvode iz Galko kolekcije za muškarce krasi bezvremenska elegancija. Ako nikada ne znate što biste kupili svom dečku, mužu, sinu, tati, bratu… sada ćete biti u dilemi što sve kupiti. Osim prekrasnih torbica, u ponudi su i kožni remeni, novčanici, etuiji i kozmetičke torbice. Savršeno za poslovne kombinacije, putovanja, slobodno vrijeme i svakodnevno korištenje. To su pokloni koji se pamte i nose još puno Valentinova koji dolaze.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI