Poklonite uspomene – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ako spadate među one koji u blagdansko vrijeme vole iznenaditi i oduševiti svoje najmilije poklonima ili pak među one kojima uvijek nedostaje ideja za poklone – imamo rješenje za vas. Ove godine oduševite drage ljude i izmamite im osmijeh i suze radosnice jedinstvenim poklonom za koji ne morate ni izaći iz topline svog doma. Ove godine svojim najdražima poklonite uspomene.

Kako pokloniti uspomene? Jednostavno, fotografijama. Iako su i same fotografije sjajna ideja za poklon, ovo što ćemo vam pokazati je nešto još bolje, a to su proizvodi koje jednostavno možete kreirati od svojih najljepših uspomena.

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Sigurno ste već čuli za CEWE FOTOKNJIGU, veliki hit kada se radi o čuvanju uspomena. Bez obzira radi li se o putovanju, vjenčanju, ljetovanju, krštenju ili bilo kojem drugom važnom događaju kao i uspomenama iz svakodnevnog života, fotoknjiga će na najbolji mogući način sačuvati vaše najbitnije uspomene zauvijek. Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, s tvrdim ili mekim koricama i još mnogo dodatnih opcija za uređivanje ovog predivnog formata fotopoklona.

U svakoj odabranoj opciji dobit ćete proizvod vrhunske kvalitete koji ćete obožavati, ili u ovom slučaju, koji će obožavati osoba kojoj poklonite ovaj jedinstveni poklon. Pripremite fotografije za koje mislite da će razveseliti osobu koju darivate i izradite svoj primjerak pomoću CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili desktop verzije fotoprograma za računalo.

Ovo je fotopoklon koji obožavaju bake i djedovi, posebno kada su na njima njihova djeca i unuci. Može ga se izraditi u nekoliko minuta, a sve što Vam treba je 13 fotografija. Savjetujemo da za svaki mjesec odaberete prigodnu fotografiju pa zimske mjesece možete staviti npr. fotografije sa snježnim motivima, a za ljetne mjesece fotografije s mora. Osim za bake i djedove, fotokalendari će biti lijep ukras u svakom prostoru pa će biti sjajan poklon za sve drage ljude. Također možete birati među više formata i vrsta papira, mogu biti stolni ili zidni, manji ili veći, s nosivom drvenom letvicom ili bez nje pa čak i sa zlatnim elementima za poseban dojam ekskluzivnosti.  Izraditi ga možete također i pomoću mobilne aplikacije, cewe.hr internet stranice ili fotoprograma.

Osim CEWE FOTOKNJIGE i fotokalendara, tu je još čitav niz fotoproizvoda koje možete izraditi svojim najdražima, a neki od popularnijih su maskice za pametni telefon, zidne dekoracije, šalice,  puzzle s vašom fotografijom i mnogo drugih proizvoda koji sadrže vaše najdraže trenutke.

A ako ne možete poklone uručiti osobno, svaki od proizvoda možete poslati direktno na adresu primatelja. Tako će efekt iznenađenja biti još i veći.

Uživajte u kreiranju, blagdanima i darivanju vaših najmilijih!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI