Poznate Hrvatice iskreno o svojim godinama na Ženskoj priči!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U četvrtak 2.lipnja 2022, održan je drugi, ovosezonski talk – show Marijane Perinić„ Ženska priča“, koji ponovo bilježi izvanredan uspjeh među zagrebačkom publikom, i to nakon povratka u klub Sax!, što dokazuje sinoćnja atmosfera u krcatom klubu.
Kako je tema večeri bila „ Kad su godine samo broj“, ovaj mjesec su se na sceni našle tri poznate dame koje su otvoreno i iskreno pričale o svojim godinama, dokazujući tezu da ako brinemo za svoju vitalnost i osluškujemo svoje unutarnje dijete, godine su ipak stvar numerologije.

Naša poznata rock i jazz pjevačica, žena za sva vremena, Zdenka Kovačiček je pričala o danima kada je s bendom putovala svijetom, ljubavi prema glazbi, bez koje svakako ne bi mogla zamisliti život, i o važnosti da žena radi ono što voli te da se okuži mlađim generacijama, koje će joj dati dodatnu energiju, koju smatra ključem dobrog izgleda.

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović je publiku nasmijala anegdotama iz bračnog života te podijelila sve tajne uspjeha na showu „Ples sa zvijezdama“ na kojem je kao miljenica publike prepoznata kao izvrsna plesačica, kojoj joj godine zbog fleksibilnosti i vitalnosti svakako idu u prilog. Borna Kotromanić, životna motivatorica, sinoć je mnoge ostavila bez teksta, pričajući bez zadrške o svom životnom putu, borbi protiv strahova kroz koje je prolazila kao dijete i kao majka četvero sinova, da bi danas konačno živjela svoj puni potencijal, ne pristajući na osrednjost i kompromise.

Gošće su pričale o svakodnevnim ritualima, prehrani, važnosti aktivnog života, dobrog sna, a bilo je tu priče i o seksu, uz jasnu poruku kako je za dobar izgled ipak bitan životni užitak, prihvaćanje i zdrava ljubav prema sebi.

Bilo je to još jedna uspješna Ženska priča, čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine. Emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.
Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 06. srpnja 2022 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI