Saznajte nove trendove u nutricionizmu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Međunarodni kongres nutricionista vraća se nakon dvije izazovne pandemijske godine. Ove godine biti će to naš osmi Kongres po redu, a održati će se od 19. do 21. svibnja 2022. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

Kao i svih prethodnih godina posebnost ovog Kongresa je upravo njegov interdisciplinarni pristup pri čemu će  teme predavanja biti usklađene s aktualnim trendovima u nutricionizmu i srodnim znanostima, ali također će uključivati i radionice namjenjene studentima kao i opušteno druženje stručnjaka iz nutricionizma i ostalih srodnih znanosti!

Kako smo već naglaslili, posebnost ovog Konresa je što  okuplja ne samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista – nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s nekolicinom domaćih i stranih partnera.

Obzirom na to da smo dvije godine imali pauzu, kao i činjenicu da je Kongres međunarodnog karaktera ove godine se posebno veselimo tome što ćemo na našem Kongresu obuhvatiti niz predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja od strane  domaći i stranih stručnjaka iz različitih polja djelovanja naše struke. Nutricionizam je danas neizostavna sastavnica životnog užitka i održivog razvoja stoga će teme predavanja na 8. Međunarodnom kongresu nutricionista pratiti nove trendove u prehrani kao što su ekološka hrana, primjena vitamina D u kliničkoj praksi, klinička prehrana u praksi – dijetoterapija onkoloških pacijenata, prehranu trkača profesionalaca i amatera i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima. Naime, Kongres redovito posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva! Slobodno vrijeme ispunjeno je interaktivnim eno-gastro eventom, a vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri.

Promocija zdravog življenja postaje predmet zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini. Zahvaljujući tome, ova tema dobiva veliku pozornost javnosti i medijsku popraćenost. Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 8. Međunarodni kongres nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivamo i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici Kongresa https://congress-nutrition.org/

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI