Sreći nema kraja! Ljepota darivanja se proteže kroz cijeli Advent

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U blagdansko vrijeme, kada se tradicionalno dijele pokloni, valja se podsjetiti da s njima dolaze i radost i ljubav, za onoga tko poklanja, ali i onoga kome je dar namijenjen. Red poljubaca, red darivanja, brdo osmijeha i tako u krug. To su blagdani kakve želimo i kakvima se veselimo. A, jednako kako će pomno birani pokloni trajati godinama, pamtit će se i osjećaji koji su uz njih stigli. Zato, ovog prosinca, kad primate poklone i sočne poljupce u obraz od obitelji, rodbine, prijatelja ili kolega, tu sreću i radost samo šaljite dalje. Jer se ljepota darivanja proteže kroz cijeli Advent!

Najbolji pokloni ne trebaju mašne, ali mi ih svejedno volimo

Ljubaznost, radost i mali znakovi pažnje koje primimo ovih blagdana još su slađi kad ih podijelimo s drugima, jer na taj način stvaramo okruženje koje može obogatiti živote nebrojeno puno ljudi. Ovaj, takozvani beskrajni krug radosti, može biti jednostavan čin ljubaznosti ili podrške koji se širi među ljudima, stvarajući niz pozitivnih reakcija.

Zagrljaj, lijepa riječ, poljubac… takvi su pokloni besplatni i ne trebaju sjajna pakiranja i mašne, ali na one druge, koje znamo da naši voljeni iščekuju cijele godine, ipak volimo staviti šljokice i šarene trakice. Narukvice za najbolje prijateljice, ogrlica i privjesak za mame i bake, prsten i naušnice samo za sebe, a za najdražeg muškarca novi sat? Ovog Božića želimo i trebamo blistati, što od sreće, što zbog sjajnog Argentum nakita.

Šaljemo dalje poljupce, poklone i osmijeh i zajedno stvaramo čaroliju koja traje!

Neka ovih blagdana svaki dom bude ispunjen ukrasima, ali i ljubavlju koju dijelimo s drugima. Ako vam stigne poljubac, ili dva, ili pak pažljivo odabrani poklon iz Argentuma, nemojte zadržavati tu radost samo za sebe. Otvorite svoje srce i šaljite tu blagdansku sreću dalje. Bilo da tražite nešto za mališane, mamu i seku, dečka ili curu, na Argentum webshopu ili poslovnici sigurno ćete pronaći idealan poklon, koji će bez sumnje razvući veliki osmijeh na njihova lica!

A, mi stvarno volimo poklanjati i dobivati nakit jer on ima duboko osobno značenje. Različiti komadi predstavljaju razne simbole ljubavi, sjećanja ili važnih trenutaka.

Bez obzira na godine ili naš stil, dobar komad nakita je uvijek sjajan dar koji, za razliku od mnogih drugih stvari, rijetko izlazi iz mode.

Uz Argentum, ljepota darivanja traje cijeli prosinac

Svjetlucavi pokloni iz Argentuma neka nose poruke ljubavi i pažnje, upakirani kao slatka tajna koja će razveseliti svakoga. Neka i ovi blagdani budu prilika za stvaranje čarobnih trenutaka i dijeljenje ljubavi s vašim najmilijima. Ovog Božića pokloni neka budu simbol pažnje, a vaš osmijeh najljepše ukrasno blago. I ne zaboravite – kad primite poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje.

Zajedno stvaramo beskrajan krug radosti! Svjetlucave i radosne blagdane želi vam Argentum!

Članak nastao u suradnji s Argentum.hr.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI