Stigla je revolucionarna Lumi Coat Supreme krema za kosu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Keune brand u sto godina djelovanja postao je prvi izbor profesionalaca diljem svijeta zbog visokokvalitetnih proizvoda, održivog pristupa u proizvodnji, ali i konstantnih inovacija kojima postavljaju trendove.

Nova Lumi Coat Supreme krema je gelaste teksture prikladna za sve tipove kose. Koristi formulu s tehnologijom zaključavanje vlasi koja ima sposobnost dodavanja hidratacije i zaglađivanja kutikule kose. Jedinstvena formulacija čini ovaj proizvod idealnim za gustu, grubu i kovrčavu kosu bez da je otežava.

Lumi Coat Supreme krema je sredstvo za zatvaranje oštećenja na kosi koje se aktivira toplinom. Prikladna je za sve tipove kose, od normalne do guste, grube i kovrčave kose.

Ova veganska formula štiti vašu kosu od topline do 230°C. Kosa je do 2 puta zaglađenija već nakon prvog korištenja. Pomaže kod frizzy efekta i stršeće kose, popravlja oštećene vrhove, pomaže u raščešljavanju i oblikovanju kose, poboljšava prirodnu teksturu i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Do 92%* više regeneracije uz neodoljivi sjaj.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI