Što znače vaši erotski snovi?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Jeste li sanjali da vodite ljubav s bivšim partnerom ili da ljubite najboljeg prijatelja? Vjerojatno ste se zbog toga probudili zbunjeni. Saznajte što znače vaši erotski snovi!

Erotski snovi – Seks s bivšim

Muče vas erotski snovi u kojima je vaš bivši glavni protagonist? Vjerojatno vas vaši erotski snovi žele uputiti na neki neriješen detalj vaše prošlosti. Najbolje da se s njim nađete i razgovorom riješite sve ono što vas muči. Erotski snovi većinom ne znače da vam nedostaje određena osoba, već da vam nedostaju svi sretni trenuci koje ste s tom osobom proživjeli. A možda vam fali i njegova blizina ili karakteristike zbog kojih ste se zaljubili. Svakako, najbolje je da skupite hrabrost i nazovete ga.

Erotski snovi – Seks s nadređenim

To su, osobito među ženama, vrlo česti erotski snovi zbog kojih ćete zacrvenjeti kad idući put sretnete šefa. Bez brige, vaši erotski snovi ne skrivaju tajnu požudu u vama. Najvjerojatnije vas privlači položaj te osobe. Privlači vas moć i utjecaj, a seksom ste se najviše približili izvoru moći. S nadređenim ugovorite sastanak, a strastveni seks najbolje zaboravite.

Erotski snovi – Seks u javnosti

Jeste li već sanjali da ste se tijekom seksa odjednom našli potpuno goli usred prometne ulice, a da su vas pritom gledali vaši prijatelji i poznanici? Takvi i slični erotski snovi su znak vaše želje za većom otvorenosti i iskrenosti na nekom vama važnom području života. Možda se iza tih erotskih snova skriva strah da vaša okolina neće prihvatiti vašeg novog partnera. Vaša se podsvijest želi očistiti i zato je vrijeme da se prestanete skrivati pred mogućim neodobravanjem okoline.

Erotski snovi – Seks s najboljim prijateljem

U stvarnom životu vam ne pada na pamet da budete intimni sa svojim najboljim prijateljem, ali zašto vam onda dolazi u erotske snove? Takvi erotski snovi najčešće su odraz vaše želje i potrebe za prijateljstvom i podrškom. Druga mogućnost je da želite biti sličniji svom prijatelju, jer se divite nekim njegovim osobinama ili potezima koje vaš um pokušava kopirati. Dok ste s prijateljem na kavi,  nasmijte se čudnim putevima vaših misli.

Erotski snovi – Seks sa slavnom osobom

Tumačenje takvih erotskih snova ovisi o tome tko u snu ima glavnu ulogu. Najčešće su takvi erotski snovi samo odraz privlačnosti prema određenoj slavnoj osobi, a neki erotski snovi kriju želju za takvim životom. Vašem životu možda treba doza glamura i uzbudljivosti, a u isto vrijeme želite da vam se više dive i da vas poštuju. Probudite se i zakoračite u svijet samopouzdani i puni optimizma.

Intimatemedicine.com.hr

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI