Sve što je potrebno za ljetno-ležerni stil

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Odlazak na plažu ili jutarnju kavu na moru prvenstveno zahtjeva udobnost. Ako ne želite previše razbijati glavu slažući modne kombinacije, uvijek možete upariti šarene i slatke badiće s kratkim jeans hlačicama i košuljom, šeširom i statement natikačama. Nećete pogriješiti!

Ako pak uživate u slaganju modnih kombinacija, možete se igrati jarkim ljetnim bojama, teksturama i materijalima. Evo nekoliko savjeta za idealne ljetno-ležerne kombinacije koje je Deichmann blogerica Marija Nikšić podijelila s nama.

Bijela košulja, hlače i natikače za chic odmor

Za opušteni ljetni look važne su košulje – bilo da su pamučne, lanene ili od viskoze“, kaže Marija. Ako odaberete jeans hlače, košulju i badić, imate varijantu za kavu uz plažu ili kupovinu namirnica nakon plaže, a za osvježenje, brzo skinete hlače i košulju i bacite se u more.

Pletivo za potpuni ljetni look (& feel)

Pletena torba, torba od ratana, ceker ili velika pamučna shopper torba dio su svakog dobrog ljetnog outfita. Važni su veličina i praktičnost.

Marija ovo ljeto ima nekoliko varijanti ljetnih pletenih torbi: „Jednu neutralnu pletenu torbu, jednu šarenu, a i jednu platnenu. Šarena pletena torba najbolje mi se slaže s badićem pa ju najčešće nosim do plaže“, kaže ona.

Pri odabiru pletene torbe, uvijek valja voditi računa da u nju stanu sve stvari potrebne na plažu, ali i da bude dovoljno lagana da ne opterećuje. „Moja je upravo takva. Ljeto je neopterećeno, a boje i uzorke uz nju kombiniram lako i jednostavno“, za kraj dodaje Marija.

Svoje nove omiljene natikače i ljetne torbe potražite u Diechmannu!

The post Sve što je potrebno za ljetno-ležerni stil appeared first on She.hr.

The post Sve što je potrebno za ljetno-ležerni stil appeared first on She.hr.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI