Upoznajte MITU makrame ukrase – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


One su Mirta i Antonia, dvojajčane sestre blizanke, iz Slavonije s adresom u Zagrebu.
Bave se ručnom izradom makrame radova za uređenje doma i upotnajte ih pod imenom MITU makrame.

Makrame tehnika je još jedna od tehnika čija popularnost posljednjih godina polako raste. Jedinstvena i unikatna zato što se sve izrađuje ručno, prstima, bez ikakvih pomagala.

Materijali koje koriste Mirta i Antonija su većinom razne vrste pamučnih špaga, te drvo, uz pokoji drugi dodatak, ovisno o radu koji stvaraju.

Hammock za mace

Božićna kolekcija

Trenutno je u ‘’jeku’’ naša božićna kolekcija. Ove smo se godine odlučile za prirodne, nježne, uglavnom bijelo-zlatne nijanse ukrasa koje mogu pronaći svoje mjesto u apsolutno svakom domu i na svakoj božićnoj jelki, ali i kao poseban znak pažnje, kao poklon za pod bor. Ono što se može pronaći u našoj božićnoj kolekciji su pahuljice, zvijezde, anđeli i božićni vijenac za vrata”, pojašnjavaju ove dvije kreativke.

Njihova ponuda se inače sastoji od visilica (držača) za biljke, visećih stropnih i zidnih polica, zidnih dekora, lustera, svijećnjaka. Tu su i podmetači za čaše, hammock-a (viseći krevet) za mačke, i mnogih drugih dekorativnih predmeta.

Makrame radovi koje izrađujemo odraz su predanosti i dugogodišnjeg rada, kroz koji se brusila i volja i strpljenje.Trudimo se u svaki naš rad utkati kvalitetu i unikatan jedinstven dizajn, koji je u makrame tehnici gotovo beskonačan”, kažu.

Pronađite ih na:

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI