Venera kreće naprijed, očekuje nas iznenadno i oslobađajuće iskustvo

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Venera kreće prema naprijed i izlazimo iz okova

Od 19. 12. prošle godine bili smo pod utjecajem retrogradne Venere koja nas je navela da preispitamo neke segmente svog života, počevši od naših odnosa, novca, te koliko i kako vrednujemo sebe kao i ono što posjedujemo. Došlo je vrijeme i Venera kreće naprijed.

Polako izlazimo iz inkubatora, još nas Merkur do 4.2. drži u nekim starim i neriješenim iskustvima. Subota je posebno značajan dan jer se ponovno sastaju retrogradni Merkur i Pluton u znaku Jarca. Prošli put je taj aspekt bi aktivan 30.12. prošle godine i kao da nas vraća na to mjesto i omogućuje nam da bolje shvatimo neke teme te dublje proniknemo u ono što je tada bilo bitno za nas. Istodobno, u subotu, Venera kreće prema naprijed i nalazi se u aspektu s Uranom. Očekuje nas neko iznenadno i oslobađajuće iskustvo. Moguće je da ti događaji budu u sprezi s iskustvima koje smo doživjeli sredinom studenog ili sredinom prosinca prošle godine kada je taj aspekt bio na snazi. Kao da s naših ramena padaju stari tereti, izlazimo iz okova, idemo prema naprijed. Spoj Venere i Urana simbol su ljubavi, slobode i autentičnosti. Svega onoga što možemo živjeti iz srca i što je uistinu najbolje za nas.

Dolazi rješenje, uvid, sve se odvija neočekivano i iznenada. Vidimo bolje ono što je bilo i to polako ostavljamo iza sebe.

Idemo prema naprijed.

Značajan datum

Značajan datum bit će 2.3. kada se Venera vraća na mjesto s kojeg je krenula unatrag, a istovremeno se na istom stupnju dotiče s Marsom. Važno vrijeme za naš daljnji smjer u životu, bez obzira je li posrijedi ljubav ili nekad druga priča.

Život se odvija u slojevima. Sve je isprepleteno i povezano. Jedna te ista situacija otkriva se u punini kroz protek vremena, ne uvijek odjednom. Ponekad to ne vidimo, zato je važno biti prisutan. Biti strpljiv. Promatrati. Dopustiti životu da nam pokaže. I što je najvažnije, u miru biti na mjestu neizvjesnosti jer to je samo privremena pozicija.

Nakon što razvijemo povjerenje u život, sve je jednostavnije.

Vaš svakidašnji život je vaša škola, vaš hram i vaša vjera.
Halil Džubran

Povezano: Godišnji horoskop za 2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI