Veseli osmijesi malih manekena na Kids Fashion Weekendu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kids Fashion Weekend

Zahvaljujući dobrodošlici u čarobnom prostoru Hoću knjigu Megastorea, naši mali manekeni šetali su u obući i odjeći Froddo te nam pokazali odjeću Sinsay, Modne kućice Dizzy i Okaidi. Sve smo to “uhvatili” Canon kamerom.

Sinsay

Sinsay odgovara na potrebe svojih kupaca nudeći im najnovije trendove po atraktivnim cijenama. Kolekcije su dizajnirane tako da nude svakodnevni izvor inspiracije za teenagere i mlade žene, kao i muškarce koji preferiraju ležerni urbani stil. Ponuda brenda također uključuje udobnu i funkcionalnu odjeću za majke te šarmantnu odjeću i modne dodatke za djecu. Sinsay ponudu nadopunjuju elementi za uređenje interijera, linija dekorativne kao i kozmetike za njegu.

SINSAY svjetlucava suknja, Kids Fashion Weekend

SINSAY jakna i suknja

Modna kućica Dizzy

Modna kućica Dizzy je poznati hrvatski brand dječje odjeće koji se proizvodi u malim serijama od kvalitetnih pamučnih materijala. Predstavili su se preslatkom kolekcijom haljina za djevojčice koja nas uvodi u čaroliju Adventa.

DIZZY princes haljina, Kids Fashion WeekendDIZZY haljina od cipke

Okaidi

Prilagođeni dječjoj svakodnevici, Okaidi proizvodi se mogu prilagoditi obliku tijela svakog djeteta. Svi isti, svi su veseli, a opet svi su različiti u ovo blagdansko vrijeme. Fashion Teams klinci su prošetali pistom u njihovoj božićnoj kolekciji. Sloboda pokreta je nešto što je važno, pa se naša ekipa, odmah na snimanju, poigrala i drvenim igračkama iz bogatog Lidlovog asortimana. Pomno dizajnirane drvene igračke, prepoznatljive po specifičnim i didaktičkim materijalima, djeci će pomoći u stjecanju određenih znanja i vještina, a sve to uz zabavan rad i igru.

OKAIDI haljina, Kids Fashion WeekendOKAIDI vesta i hlace za djecaka

Froddo

Jedan od najpoznatijih brendova cipela za djecu, ali i odrasle, Froddo, pokazao je ovom kolekcijom koliko se brine o okolišu, ali i zdravlju djece. Svaka njihova cipelica je proizvedena na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva.

FRODDO zenske cizmice

I kako bismo sve to memorirali, ali i djeci podijelili pokoju uspomenu, pobrinula se vesela ekipa Kids Fashion Weekenda u suradnji s Canonom.

Kids ekipu možete sresti i na subotnjoj špici. Zaigrajte nagradni kviz i zasladite se čokoladom svoga djetinjstva – Seka&Braco!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI