Wings for Life World Run: Pridružite se utrci umjesto onih koji to ne mogu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Philips Sound je ponosan globalni partner za slušalice jedinstvenog sportskog događanja –  utrke Wings for Life World Run, koja se održava 8. svibnja. Potrošači koji do 6. svibnja kupe Philips sportske slušalice ili prijenosne zvučnike koji sudjeluju u ovoj promociji, dobivaju besplatan vaučer uz koji u aplikaciji Wings for Life World Run mogu potvrditi svoje sudjelovanje na utrci.

Philips Sound i neprofitna zaklada Wings for Life besplatnim vaučerima dodatno potiču potrošače da se pridruže utrci umjesto onih koji to ne mogu. Uz besplatan vaučer sudionici se na dan utrke mogu pridružiti događaju bez obzira gdje se nalazili, odnosno ne moraju biti na lokaciji fizičke utrke.

Utrka za stotine i tisuće trkača diljem svijeta započinje 8. svibnja u 13.00 (po lokalnom vremenu), a trideset minuta kasnije svoju potjeru za njima započinje i virtualno presretačko vozilo (pokretna ciljna linija). Utrka ovakvog formata nema gubitnika pa će svi sudionici moći osjetiti radost i uzbuđenje jer su dio jednog velikog globalnog događanja s plemenitim ciljem. Iznos svih startnina ide neprofitnoj zakladi Wings for Life koja već dugi niz godina podupire istraživačke projekte i kliničke studije diljem svijeta u cilju pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Sportske slušalice

Nakon kupnje odabranih Philips sportskih slušalica ili prijenosnih zvučnika koji sudjeluju u promociji, TP Vision, globalni nositelj licence za Philips Sound, u potpunosti pokriva naknadu za sudjelovanje u ovakvom formatu utrke. Same slušalice imaju važnu ulogu tijekom utrke, budući da uključuju i audio iskustvo dizajnirano za asistenciju trkačima prije, tijekom i nakon utrke. Također, unutar Wings for Life World Run aplikacije sudionici mogu za vrijeme utrke koristiti opciju slušanja glazbe, dok će se glasovne naredbe nastaviti reproducirati kako bi imali pomoć cijelog vremena trajanja utrke.

Philips Sound je ponosan partner ove inicijative vrlo bliskoj njegovom DNK. U svojoj ponudi ima slušalice koje brojnim sportašima osiguravaju bežičan komfor, nude vrhunsku kvalitetu zvuka, pametne značajke i, naravno, vrhunsku udobnost za svaku vrstu sporta. Primjerice, Philips GO serija nudi pametne slušalice s koštanom provodljivošću i slušalice otporne na znoj i vodu. Novost u asortimanu ove godine bit će robusni bežični Bluetooth zvučnici za uživanje u izvrsnom zvuku u prirodi, tijekom kampiranja ili vježbanja na plaži.  

Svi proizvodi su razvijeni i testirani uz pomoć povratnih informacija svjetski poznatih sportaša, članova nizozemskog biciklističkog tima Jumbo-Visma, čime je potrošačima zagarantirana iznimna, profesionalna izrada i kvaliteta zvuka.

Kako sudjelovati?

Nakon kupnje odabranih Philips Sound proizvoda, potrošači mogu registrirati proizvod učitavanjem računa na internetskoj stranici go-wings-promotion.com. Nakon toga će putem e-maila zaprimiti digitalan kod koji je potrebno unijeti u Wings for Life World Run aplikaciju kako bi se potvrdilo sudjelovanje na utrci. Detaljne informacije o samoj promociji, proizvodima koji sudjeluju u promociji te uvjetima kampanje, moguće je pronaći na Philips.hr internetskoj stranici.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI