Započele su ‘Très Chic’ filmske večeri u Kaptol Boutique Cinema koje traju sve do 14. veljače

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sinoć su kino i bar Kaptol Boutique Cinema još jednom podigli ljestvicu kinoizlaska zbog jedinstvenog koncepta zabave, a privukli su i brojne ljubiteljice filma te parove koji su se počastili izlaskom uoči dana ljubavi. Započelo je specijalno izdanje  ‘Très Chic’ večeri pod nazivom  “spicy valentine”, a traju sve do 14. veljače tako da su savršena ideja za izlazak ako tražite ideju kamo za Valentinovo.

Misterij snimljen prema romanu Agathe Christie ‘Smrt na Nilu’ te romantična komedija ‘Knjiga ljubavi’ odličan su izbor pogotovo ako uz film dobivate i très chic poklone, besplatnu hair spa dijagnostiku, pop up nail bar, tasting hummusa s čilijem ali I pogled na akrobacije multitalentiranog akrobate i trenera Darija Zvornika! Sinoćnju zabavu na otvorenju filmskih večeri nisu propustili ni Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Renata Sopek, Natali Dizdar, Božo Skoko, Martina Pandžić Skoko, Dražen i Rosa Klarić te brojni drugi.

Glavni lik “Smrti na Nilu” je najpoznatiji književni detektiv Hercule Poirot (u filmu Kenneth Branagh). Jedno ubojstvo je neminovno, a scenografija i kostimografija i glumačka postava  – fantastični. Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika ‘Smrt na Nilu’ je senzualna Gal Gadot.

Drugi film je ‘Knjiga ljubavi’ – romantična je komedija sa Samom Claflinom i Verónicom Echegui. On je sramežljivi pisac, ona je vrlo odvažna prevoditeljica koja njegov roman prevodi za meksičko tržište, a u prijevod ubaci niz erotičnih scena kojih u originalu – nema. Roman postaje apsolutni hit, što mladom piscu nije jasno ali oboje odlaze na turneju po  nalogu izdavača i tada kreće prava “avantura”.

Treći film je romantična komedija ‘Ti si taj’ u kojoj glavne uloge imaju Maluma i Jennifer Lopez.

Očekuju vas vrlo bogati très chic pokloni, a kako biste posvetili dodatno vrijeme sebi, u WOW baru vas očekuje i Ruža Hair Spa dijagnostika s ekskluzivnom prezentacijom personalizirane njege za kosu Flora, degustacija humusa s čilijem te pop up nail bar gdje vaši nokti mogu upoznati sve nijanse crvene. Svakoga dana oko 19:30 za vas nastupa I talentirani Dario Zvornik, inače zaljubljenik u gimnastiku i akrobat koji vodi radionice stojeva, akro balansa i zračnih akrobacijaa, a znanje je stjecao u Izraelu, Nizozemskoj I Indiji.

Partneri večeri su Fraktura, Stella Artois, Ruža Institut Kerastase, Nestlé Fitness, Marvis, Manos, Kraš i Sana delikatese,  a Kaptol je poznat po fotogeničnim scenografijama kojih neće nedostajati ni ovoga puta.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na  kaptolcinema.hr . ‘Zapaprite’ si veljaču i provedite ju na najljepši mogući način – uz kino, film i društvo sebi drage osobe ili prijatelja.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI