Bernarda priprema pravi plesni spektakl za ovogodišnju Doru

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ovog vikenda Opatija će ponovno vrvjeti od brojnih glazbenika koji će se natjecati za odlazak na veličanstveni izbor za pjesmu Eurovizije. Među mladim nadama glazbene scene, ali i nekim već odavno poznatim imenima, posebno se ističe pjevačica i kantautorica Bernarda Brunović. Zagrepčanka koja već godinama živi u Švicarskoj domaću publiku je osvojila prijašnjim nastupima na Dori, a stranu publiku natjecanjem na njemačkom showu „The Voice“.

Budući da je ovo već treća Dora na kojoj će nastupiti, svestrana studentica teologije kaže kako se na Dori osjeća „kao kod kuće“. U borbi za odlazak u Torino natjecat će se pjesmom „Here For Love“ na kojoj je surađivala sa švedskom ekipom, a kroz koju svima želi prenijeti pozitivnu energiju. Kako bi bila što spremnija, posljednjih se dana u Zagrebu naveliko priprema za spektakularan nastup, kojim planira osvojiti publiku i stručni žiri.

Baš poput prave svjetske dive, na pozornici će joj se pridružiti plesna skupina, koja će uz plesni ritam dodatno začiniti nastup. Za koreografiju i režiju nastupa zaslužan je Mario Jukić, pod čijim budnim okom svakog dana po nekoliko sati mlada pjevačica i profesionalni plesači i plesačice Dora Masle, Magdalena Katić, Christian Nujster i Roman Vrančić neumorno odrađuju posljednje pripreme prije odlaska u Opatiju. Spoj Bernardinog raskošnog vokala i talentiranih mladih plesača dobitna su kombinacija za odlazak u Torino po pobjedu koju svi već dugi niz godina priželjkujemo.

Pjesmu s kojom će nastupiti možete poslušati ovdje:  https://www.youtube.com/watch?v=iU51WMlANJg

Foto: Bojan Zibar

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI