Noćna krema zbog koje koža blista

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Razlika između dnevne i noćne kreme za lice je velika. Mnogi zanemaruju činjenicu kako su to dvije sasvim drugačije formulacije, stoga često koriste dnevnu kremu kao noćnu, ne sluteći kako time nanose štetu koži lica.

Naime, koža obavlja različite funkcije danju i noću te joj je zbog toga potrebna i drugačija njega. Preko dana, koža se bori s vanjskim faktorima poput sunca, hladnoće, vjetra te stresom, a noću se regenerira. Sastojci koji se nalaze u dnevnim kremama za lice štite kožu od slobodnih radikala, UV zraka, stvaraju zaštitni film na koži, dok noćna krema radi detoks kože, dubinski je hidratizira i regenerira te time je čini ljepšom. Vjerujemo kako ste baš ujutro primijetili koliko vam je koža divna. To je upravo zbog noćne kreme.

Juvenance Epigen Lifting noćna krema protiv bora

Sada kada smo malo pojasnili razliku i važnost dnevne i noćne kreme vrijeme je da vam predstavimo Juvenance Epigen Lifting noćnu kremu protiv bora koja pomaže smanjiti tanke linije i bore te poboljšati elastičnost kože. Znamo kako se s godinama elastičnost i čvrstoća kože lica smanjuje, koža ‘opada’, pojavljuju se duboke bore i baš zato je pravilna njega nužna kako bi se te neželjene pojave na licu smanjile. Naravno, to ovisi i o genetici, prehrani, unosu tekućine u organizam, tjelovježbi, ali i skincare rutini koja bi trebala što ranije početi.

Zrela koža nije možda jednostavna za njegovati poput mladenačke kojoj treba samo hidratacija, već treba pronaći kremu za lice koja će obuhvatiti više faktora. Juvenance Epigen se temelji na Juveninoj ekskluzivnoj SkinNova SC tehnologiji te njezina svilenkasta tekstura radi sve to – poboljšava teksturu kože, podiže konturu lica, učvršćuje je, daje elastičnost i najvažnije, pomaže u oporavku kože noću.

Osim patentiranog sastojka, u sebi sadrži i hijaluronsku kiselinu, vitamin E te ekstrakt djeteline.

Svaku večer temeljito očistite lice, nanesite tonik, serum ako koristite i kao posljednji korak Juvenance Epigen Lifting noćnu kremu. Također, može ići i samostalno tako da nije nužan serum prije nje.

Proizvode možete pronaći u Mülleru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI