BIOLOGY A.R dermatološka njega protiv crvenila

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dermatološki laboratoriji A-DERMA donose rješenje za njegu kože sklone rozaceji. BIOLOGY A.R dermatološka njega protiv crvenila dermatološki je i certificirani organski tretman koji smanjuje pojavu i intenzitet crvenila 40 %* te hidrira i umiruje kožu sklonu rozaceji.

Kombinacija ekstrakta mandarine i glavne djelatne tvari BIOLOGY linije, organskog soka Rhealba® zobi, smanjuje i ograničava ponovnu pojavu crvenila, trenutačno i dugotrajno umiruje osjet neudobnosti te pruža 24-satnu hidraciju**. Uz to, zahvaljujući ekstraktu maslačka, djeluje i protiv onečišćenja. S 99 % sastojaka prirodnog podrijetla, sadrži samo bitne sastojke, čime je osigurana optimalna podnošljivost.

BIOLOGY A.R dermatološka njega protiv crvenila ispitana je na koži sklonoj alergijama, u kombinaciji s lijekovima i laserskim tretmanom***.  Formula bez mirisa i esencijalnih ulja može se primijeniti na cijelom licu i području oko očiju.

Fluidna tekstura omogućuje primjenu samostalno ili u kombinaciji s BIOLOGY dermatološkim hidracijskim kremama (mix & match), za prilagođeni tretman.

Preporučene maloprodajne cijene:

BIOLOGY A.R dermatološka njega protiv crvenila 40 ml, MPC=160,82 kn (21,34 €)

  • *Klinička studija na 32 ispitanika. 2 nanošenja dnevno kroz 4 tjedna. Prosječni rezultat za sve ispitanike nakon 4 tjedna.
  • ** 2 prijavljena patenta (ekstrakcija i aktivnost djelatne tvari).
  • ***površinski dermatološki zahvati

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI