Bubaba by FreeON – domaći brend kojeg ćete voljeti

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci. Posebnim dezenima, uzorcima, materijalima, pričaju posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje još od 2011. Njihovi proizvodi su iznimne kvalitete s posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost, održivost i nježnost. U asortimanu je preko 20 grupa proizvoda, s 200 različitih proizvoda čije se kolekcije mijenjaju čak dva puta godišnje. Za 2023. uz pomoć mama blogerica Morene Pavić, Sonje Švajhler, Ane Vladusic, Lorene Mamić, Maše Zibar i Ivane Blažoti Mioč pripremili su još veseliju kolekciju! Sve što jednoj mami treba ima Bubaba by FreeON, potvrdile su i mame blogerice. Od torbi, dekica, krevetnine do kolica ili autosjedalica pronađite kod poslovnih partnera ovoga proizvođača.

Birajući Bubaba by FreeON proizvode roditelji mogu biti sigurni da su odabrali samo najbolje za svoje dijete. U proizvodnji se koriste provjereni i kvalitetni materijali s certifikatima i Oeko-tex standard certifikatima, s iznimnom kvalitetom šivanja. Novu kolekciju za 2023. godinu pogledajte ovdje:

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/katalog-bubaba-by-freeon-1076197.

Zavirite i u katalog FreeON za 2023. godinu:

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/katalog-freeon-1075049

Poslovni partneri u Hrvatskoj, u kojima možete pronaći njihove proizvode, su specijalizirane trgovine dječjim proizvodima poput Baby Centera & Bubamara, a prisutni i kod drugih kupaca, drogerija, online shopova.

Ponudu i akcije Baby Centra možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI