“Da smo muškarci, nikada nas ne bi to pitali”

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nova sezona Seks i grada donijela podijeljene komentare publike

Da je važno stariti elegantno potvrđuje najnovija naslovnica Voguea, ona za prosinac, a krasi je upravo Sarah Jessica Parker. Za tu prigodu pozirala je u raskošnoj haljini renomirane kuće Dolce & Gabbana i time oduševila tisuće obožavatelja. Društvene mreže prepune su komentara o tome kako genijalno izgleda. No fanovi su bili suzdržaniji u davanju pohvala kada je nova sezona Seks i grada predstavila prve fotografije sa seta.

 

Tada su naime, online svijet preplavile kritike na račun izgleda glumica, točnije njihovih godina. Upravo se toga SJP dotakla u intervjuu i svojim britkim odgovorom ušutkala zle jezike.

“Bilo je toliko mizoginih komentara na račun našeg izgleda koji nikada.ne.bi.bili.upućeni.nekom.muškarcu”, objašnjava Parker, naglašavajući svaku riječ.

“Ne znam što da vam kažem, ljudi! Imam previše bora, imam premalo bora.. Gotovo kao da ljudi ne žele da smo u redu sami sa sobom i svojim starenjem. Kao da uživaju kada nas osuđuju zbog izgleda, bez obzira odlučili mi stariti prirodno ili ne.”

Dodaje i kako ne zna što bi trebala učiniti po pitanju svoga izgleda i godina – prestati stariti ili jednostavno nestati možda.

Slavimo žene svake dobi

A upravo je to odgovor koji “hejteri” zaslužuju i koji ohrabruje žene diljem svijeta koje žive u društvu gdje se 30 + godina polako smatra već starim. Zato nova sezona dobiva na još većoj važnosti. Moramo slaviti život žena svake dobi, njihov razvoj kroz sva desetljeća. Njihovu prilagodbu novim vremenima, situacijama i ljudima. Bit će zanimljivo pratiti omiljene junakinje u post covid vremenima i uz tehnologiju koja u “njihovo vrijeme” nije postojala.

 

Stoga ne čudi da publika jedva čeka emitiranje, a sve informacije u vezi iste su obavijene velom tajni. Ipak, fenomenalan trio (minus drage nam Samanthe) na svojim društvenim mrežama ponekad objavi neki sneak peak. Zanimljivo je gledati fanove kako se pretvaraju u detektive i predviđaju što bi to moglo značiti. Tako je osvanuo video gdje su statisti odjeveni u crni pa se mnogi pitaju da li netko od glavnih likova možda i ne dočeka kraj sezone. U intervjuu je Parker na te glasine samo kratko komentirala kako “će nas ostaviti vrlo nezadovoljne” implicirajući kako nema namjeru ništa otkriti. Ostaje nam strpljivo čekati nove epizode, a do tada “bingati” one stare!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI