K18 Hair zaludio Hrvatice! – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELIK18 Hair donio je za sobom pravu beauty revoluciju, koja je pomela čitavu planetu, pa tako i Hrvatsku, gdje je stigao krajem lipnja ove godine. Oduševljeno su ga prigrlile brojne beauty entuzijastice, koje su ga odmah uvrstile u svoju rutinu.

 

Posebnost ovog proizvoda leži u njegovoj jednostavnosti korištenja – tek 4 minute potrebne su kako bi se kosa transformirala u zdravu, sjajnu i pomlađenu verziju – ali i sjajnim rezultatima i nenadmašnoj efikasnosti.

 

K18 koristi radikalno drugačiji pristup od tradicionalnih proizvoda. Naime, tradicionalni proizvodi za njegu kose samo prikrivaju štetu; regeneratori prekrivaju kosu uljima, dajući joj površinsku hidrataciju i sjaj, dok tretmani za oštećenu kosu rade poput unutarnjeg ljepila, ostavljajući kosu snažnom, ali krhkom, pružajući pritom samo privremene rezultate. K18 je prvi proizvod, ujedno i leave-in, koji istinski zacjeljuje kosu iznutra prema van. Nastao je na temeljima biomimetike – što znači u našem slučaju da kosa prepoznaje K18 peptid kao prirodan sastojak jer imitira prirodnu strukturu kose (sljedove aminokiselina ) poveznica keratinskog lanaca. On je kao posljednji dio slagalice koji povezuje oštećene dijelove keratinskih lanaca, prekinute uslijed izbjeljivanja, bojanja i drugih kemijskih tretmana, ostavljajući kosu mekanom, glatkom, snažnom i lepršavom. Njegovo djelovanje je bolje i rezultati dramatičniji – što je oštećenje kose veće.

K18 formula sadrži patentiranu tehnologiju koja se razvila iz analize 1242 dekapeptida, koji pokrivaju čitav keratinski genom (vlaknasti strukturni protein od kojeg se kosa sastoji). Jedan od njih se posebno izdvojio – K18 Peptide™. prodire u središte svake oštećene vlasi te zahvaljujući svojoj savršenoj veličini i strukturi, povezuje prekinute lance i obnavlja disulfidne veze. K18 Hair proizvodi formulirani su bez sulfata, parabena, ftalata, silikona, umjetnih bojila, natrijevog klorida, formaldehida i formaldehida. Također su vegan i cruelty free.

 

K18 Hair dolazi u dva oblika – kao maska za kosu i kao sprej.

 

Oba proizvoda iznimno su jednostavna za korištenje, a vrlo je važna njihova pravilna upotreba, kako bi krajnji rezultat bio što bolji i efikasniji. Način korištenja ovih proizvoda pobliže su objasnile Anamarija Uroić, vlasnica frizerskog salona Raptur Hair i Vlasta Lončar, vlasnica frizerskog salona Hair Salon Infinity, koje su ujedno ambasadorice za K18 Hrvatska. Objasnile su kako se sprej koristi isključivo u salonima te da se nanosi na vlažnu kosu prije kemijskog tretmana (bojanje i sl.). Sprej pomaže kosi ‘izdržati’ sve napore koji ju očekuju u daljnjim koracima, poput bojanja, blajhanja i sl.

Maska je završni dio cjelokupnog procesa, a nanosi se na ručnikom prosušenu kosu, nakon svih prethodnih koraka, a prije feniranja. Potrebna je vrlo mala količina maske, od vrhova prema korijenu, a nakon nanošenja potrebno je pričekati 4 minute kako bi sastojci počeli djelovati. Nakon isteka 4 minute, bez ispiranja, može se nastaviti s oblikovanjem kose po želji. Maska je također namijenjena i za kućnu upotrebu, a stavlja se na kosu nakon šamponiranja, na ručnikom prosušenu kosu te se potom čeka 4 minute prije daljnjeg stiliziranja. Naglasile su kako se prvo koristi 4 – 6 uzastopnih pranja, nakon čega je potrebno svaka 3-4, jer će u suprotnom željeni rezultati izostati.

„Moramo priznati kako se u 20 godina svog rada nikada nismo susrele s proizvodom toliko inovativnim kao što je K18. Smatramo da je K18 ono što je oduvijek nedostajalo u cijelom procesu koji ide od samog početka, a to je njega kose te završava stiliziranjem kose.  Svoju snagu ova maska za kosu pokazuje upravo u ovom dijelu njege jer je formula napravljena kako bi odradila čaroliju na kosi i popravila čak i ona najdublja oštećenja nastala dugogodišnjim bojanjem i „blajhanjem“. Ovaj proizvod doslovno vraća život kosi i ona postaje ponovno glatka, sjajna i zdrava. Napokon imamo proizvod koji koristimo u svojim salonima i koji preporučamo svim svojim klijenticama i za kućnu njegu jer smo apsolutno sigurne u njegovu efikasnost i nevjerojatne mogućnosti transformacije kose“, izjavila su Anamarija i Vlasta, čiji su saloni među prvima u Hrvatskoj svojim klijentima ponudili ovu sjajnu uslugu.

K18 može se kupiti preko službenog webshopa (https://www.k18.hr/) , kao i u frizerskim salonima diljem Hrvatske (https://www.k18.hr/pages/salon-locator).

Anamarija Uroić, vlasnica frizerskog salona Raptur Hair i Vlasta Lončar, vlasnica frizerskog salona Hair Salon Infinity

Darujemo jednu čitateljicu maskom od 50 ml.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare na Facebooku napišite #K18 i pozovite prijateljice na sudjelovanje
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram i YouTube
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima…Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 8. listopad točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI