Koliko si ljubavnika imala? – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pitanje je koje nikad ne dosadi, jel’ tako? Pogotovo uz čašu vina i najbolju prijateljicu dok se hihoćemo kao djevojčice. Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja. Rijetki su, priznajmo, imali prvog, zadnjeg i jedinog…

Zbog sve te zbrke ponekad se pitamo koliko partnera je normalno imati, što je sve normalno voljeti i kada sve to krene?

Nekoliko zanimljivih istraživanja

Tako je Durex još 2005. godine proveo istraživanje koje je pokazalo da tipični muškarac tijekom života promijeni 12 partnerica, dok žene imaju u prosjeku 7 “frajera”. Također se pokazalo kako osobe koje se bave kreativnim poslom imaju tri puta više seksualnih partnera nego oni koji se bave fizičkim poslom.

Novije istraživanje koje je provela platforma posvećena muškom zdravlju Manual, koje koristi podatke iz 35 zemalja, a sudjelovali su i Hrvati koji su se našli na donjem dijelu ljestvice sa 7.5 seksualnih partnera. Tko bi rekao?!

Na vrhu ljestvice našli su se Turci s 14.5 seksualnih partnera kroz život, što nas ni malo ne čudi, ako je vjerovati svim onim sapunicama koje smo pogledali sa zgodnim, markantnim Turcima.

Slijede Australci s 13.3 pa Novozelanđani s 13.2 partnera u prosjeku. Na dnu ljestvice našli su se Indijci s 3 seksualna partnera. Malo bolji od njih su Kinezi s 3.1, a pri dnu su još i Slovaci s 5.4 i Nijemci s 5.8.

Kad prvi put stupaju u seksualne odnose?

Istraživanje se pozabavilo i informacijama s koliko godina muškarci u ovim zemljama u prosjeku gube nevinost. Najmlađi su Islanđani s 15.6 godina, zatim Danci, Šveđani i Norvežani. Stanovnici Malezije čekaju najduže, u prosjeku do 23 godine.

Hrvati u prve seksualne odnose u prosjeku ulaze sa 17.3 godine.

A poza?

Istraživanje na temu seksa i omiljenih poza napravio je brend luksuznih intimnih proizvoda LELO u 2019.

Doggy poza je na samom vrhu po popularnosti, čak 50.41 posto ljudi reklo je da im je najdraža. Tzv. kaubojka našla se na drugom mjestu s 38.24 posto glasova, a na trećem mjestu se našla klasična misionarska poza sa 34.66 posto. Poza 69 prvi je izbor kod 17.69 posto ispitanika.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI