Koliko ste puta znali što želite, ali niste uspjeli ostvariti?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ili, koliko ste puta uspjeli ostvariti točno ono što ne želite i pitali se kako vam je to uspjelo? Odgovor na ova pitanja pruža nam jedan od najvećih poznavatelja ljudskih želja i načina njihove realizacije, Neville Goddard. Njegove najpoznatije tehnike kreiranja našle su se u novoj knjizi „Moć imaginacije“ koja je nedavno objavljena u izdanju Budilnik izdavaštva.

„Moć imaginacije“ čini zbirka tri Nevilleove knjige: „Probuđena imaginacija“, „Potraga“ i „Tajna je u osjećaju“.

Ova zbirka obiluje autorovim tehnikama i savjetima za ostvarivanje želja. No nemojte biti prevareni naslovom jer, kako autor naglašava, svaka promjena zahtijeva duboku unutarnju preobrazbu vlastite svijesti. Imaginacija nije čarobni štapić niti ima veze s maštom. To je usmjereno održavanje osjećaja koji biste imali da ste postigli svoj cilj. Ona podrazumijeva i promjenu negativnih stavova i uvjerenja koja vas sprečavaju na putu prema uspjehu, bilo da se radi o vanjskom ili unutarnjem cilju. Neville na jasan i slikovit način opisuje vezu između našeg svjesnog i podsvjesnog uma, a od njihove suradnje ovisi sve što nam se u životu događa.

Vjerojatno ste i sami primijetili kako ste u ostvarivanju nekog cilja morali odbaciti svaku sumnju u sebe. Svaki dio nas koji sumnja, ne vjeruje u sebe, pronalazi izgovore i uvijek vidi poteškoće mora biti odbačen. Kako to učiniti? Neville kaže: „Ako želite biti zdravi, osjećajte se kao da ste već sada zdravi i odbacite svaku misao koja vam govori suprotno.“ Ovo vrijedi za bilo što u životu. Nije dovoljno samo željeti ili vizualizirati. Ključ je u osjećaju. U promjeni stava. U odbacivanju negativnog unutarnjeg govora. I u još mnogo toga, no nećemo vam sve otkrivati.

„Moć imaginacije“ možete pronaći na policama naših knjižara, kao i na web trgovini nakladnika: www.budilnikizdavastvo.com/knjige


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI