L’erotic house of gin and spices omiljena destinacija zaljubljenika u popularno piće

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Destilirani napitak čiji se prevladavajući okus dobiva iz borovice u dalekoj se povijesti smatrao ljekovitim, a danas je nezaobilazan izbor prilikom izlazaka. Ono što ga čini drugačijim su različite kombinacije ispijanja koje nam omogućuju da isti pomiješamo s tonikom ili nekim drugim gaziranim pićima, ali i dodamo nezaobilazne začine.

Kako bi ljubitelji ovog pića neometano uživali u svakom gutljaju, zagrebački brend L’erotic, poznat po proizvodnji dehidriranog voća i dekorativnih začina za sve vrste koktela, slastica, hrane i sve popularnijeg gin tonica, otvorio je svoj prvi dućan na Trešnjevci, točnije na adresi Maruševečka 8. Ono što ih čini posebnima je činjenica da proizvode sami svoje dehidrirano voće, ne uvoze gotove proizvode i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima voća. Prvi na tržištu u ponudu su uvrstili jagodu, smokvu, lubenicu, breskvu i malinu, ali i drugačije voće kao što je: dehidrirani dragon fruit, japanska jabuka kaki, papaja, mango, kiwano i drugo.

Ponosni su na svoje dosadašnje uspješno poslovanje koje im je omogućilo da proizvodnju presele u puno veće postrojenje i nakon kratkog vremena otvore vrata svoje prve prodavaonice L’erotic house of gin and spices. Kako bi se lakše odlučili za kupnju, kupcima su omogućili da degustiraju hrvatske ginove i originalne dekoracije jer im je jedan od ciljeva da se uvjere u kvalitetu hrvatskih proizvoda koji žele kupiti.

Za potpuni doživljaj cjelokupne priče, otvoren je i L’erotic Gin Bar u ulici Nikole Tomašića 13 gdje u ugodnom ambijentu možete uživati u raznim domaćim ginovima i delikatesnim platama kao što su: pršut, istarske kobasice, slavonska slanina, kulen i sirevi iz raznih krajeva Lijepe naše.

Foto: Matea Mikić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI