Luviss torbice: Modernog dizajna i prihvatljive cijene

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tako mlade, a već poduzetnice! Ove dvije sestre su odlučila da svaka žena može sebi priuštiti trendi torbicu koju odlikuje kvalitetan, lijep, moderan dizajn, ali ujedno i pristupačne cijene. Danas razgovaramo sa Zoricom i Katarinom koje su se krila iza imena Luviss.

Vi ste obje studentice? Kako ste se odvažile na takav poduzetnički pothvat? Mladost – ludost ili ste to dobro isplanirale?

Prije svega, hvala na ovako lijepom uvodu. Tako je, obje studiramo na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Obožavamo modne dodatke, a oduvijek nam je bio san pokrenuti nešto svoje pa smo odlučile krenuti u tom smjeru. Iz današnje perspektive možemo reći da je jednim dijelom bila ludost jer smo krenule s tim za vrijeme pandemije. Ipak, smatramo da smo se dobro pripremile, uložile puno truda i ljubavi.

Konkurencija je velika. Po čemu se vaše torbice razlikuju od drugih?

Pristupačna cijena i moderan dizajn glavni su aduti našeg brenda. Znamo koliko žene vole torbe, a jedna torba nije dovoljna za sve modne kombinacije. Željele smo da svaka žena može priuštiti  ”trendi”  torbu iz naše kolekcije, a da pritom ne treba potrošiti bogatstvo.

Gdje se sve torbice mogu kupiti?

Torbice možete kupiti preko naše Instagram i Facebook stranice. S ponosom možemo reći da smo u kratkom vremenu prikupile velik broj pratitelja kojima rado pomažemo u odabiru. Torbice se, osim naručivanja na  društvenim mrežama, mogu i osobno preuzeti u našem studiju u Splitu, a trenutno radimo i na pokretanju web shopa.

Imate li neke nove ideje/proizvode u planu?

Kreativne smo i ideja nam definitivno ne manjka. Imamo još puno toga u planu, ali sve svojim tijekom. Ipak prvo želimo završiti fakultet jer nam je to prioritet. Svakako, u budućnosti bismo voljele proširiti naš brend.


Darujemo jednu čitateljicu torbicom s naslovne fotografije. Boju možete same odabrati.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI