Mars u Jarcu nas potiče da osvijestimo svoju unutarnju snagu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mars u Jarcu – ostvarujem svoj cilj

Aktiviramo li našu unutarnju disciplinu i ustrajnost u realizaciji zacrtanih planova, izgledno je da ćemo doći do cilja. On nam omogućuje da upoznamo i osvijestimo našu unutarnju snagu i ne odustajemo kada nam je nešto bitno, bez obzira na sve prepreke na putu do cilja. A moguće je da će ih biti jer će njegov utjecaj aktivirati neke teme koje su bile aktualne u siječnju 2020., kada je na snazi bio spoj Saturna i Plutona u znaku Jarca, kao i priče koje je na površinu iznijela retrogradna Venera od 19.12. do 29.1..

U prilici smo riješiti neke stare probleme, strahove i ograničenja zbog kojih ne ostvarujemo ono što želimo. On nam pokazuje koliko smo jaki i kako ne treba žuriti, već ići korak po korak i biti strpljiv u djelovanju.

Odgovornost, dosljednost i spremnost da se krećemo unatoč preprekama vodi nas dalje nego što možemo zamisliti. Ciljevi trebaju biti realni i ostvarivi i tada nema toga što s ovim Marsom ne možemo izgurati.

Ovaj tranzit može pokrenuti promjene na poslovnom planu, u odnosu s autoritetima i starijim osobama, ali nas učiti praktičnosti, disciplini i strpljenju koji nam omogućuju da ostvarimo zamišljeno.

Negativne teme ovog tranzita

Negativne teme ovog tranzita su: rigidnost, neprilagodljivost, problemi s kostima, zubima, koljenima, nepovjerenje i sumnjičavost, pesimizam, neosjetljivost za tuđe potrebe.

Sada je dobro (re)definirati i jasno postaviti svoje ciljeve, kao i propitati što za nas znači uspjeh.

U čemu smo dobri?
Jesmo li svjesni da smo lideri svog života ili još uvijek trebamo potvrdu autoriteta?

Stanimo iza sebe!
Ostvarimo ono što nam je bitno!
Pokrenimo nešto novo!

I krećimo se unatoč svima i svemu jer znamo i možemo…

Povezano: Godišnji horoskop za 2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI