Mlada, zelena pšenica za osnaženje organizma

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Imunitet slabi, nikad više nismo pričali o virusima i svatko od nas nastoji izbjeći da mu se baš sada život zakomplicira. Zato, učinit ćemo sve ne bismo li ojačali svoj organizam. Kako? Najprije ćemo ojačati imunitet.

Osnažen organizam lakše će se boriti sa svim izazovima, kao i virusima koji ga napadaju. Stoga je više no ikad važna pravilna, uravnotežena i nutritivno bogata prehrana s naglaskom na namirnice organskog podrijetla, a korisno je nadopuniti ju i različitim supernamirnicama i prirodnim dodacima prehrani.

Naglasak na zeleno?

Nemojte čekati da organizam alarmira crveno da biste potražili zeleno. Naime, opravdano se često stavlja naglasak na voće i povrće i namirnice tamno-zelene boje jer su:

  • prirodni izvor vitamina A. Upravo vitamin A potreban je i važan za jačanje respiratornih membrana. Koliko ga ima u pojedinim namirnicama već je teže dokučiti pa nikada ne znamo konzumiramo li dnevno potrebne količine. I tu se onda kao važni za zdravlje pojavljuju prirodni dodaci prehrani. Njihov sastav i struktura najsličniji su onome što traže naše stanice
  • superioran prirodan izvor klorofila koji ima daje zelenu boju. Izniman je za organizam kroz sličnost njegove strukture s hemoglobinom, što se navodi kao jedan od glavnih razloga zbog kojega se vjeruje da tamnozeleno lisnato povrće pozitivno utječu na izgradnju krvi. Osim blagotvornog djelovanja na krv, klorofil posjeduje i druga brojna terapijska svojstva radi čega su se listovi i dijelovi zelenih biljaka stoljećima koristili u svrhu ubrzavanja zacjeljivanja rana. Danas je, zahvaljujući medicinskim istraživanjima, dokazano da je kao aktivna molekula zelenih biljaka izrazito snažan detoksikator, regenerator organizma i tjelesnih stanica, pomaže alkalizirati organizam… Benefiti njegove konzumacije su mnogostruki.  
  • ekstrakt mlade pšenice koji je bogat izvor organskih minerala (željeza, magnezija, kalcija), vitamina (A – 100 posto iz beta karotena, C, B skupine, E, K), enzima i aminokiselina.

Na naš organizam najučinkovitija djelovanja imaju namirnice lokalnog podrijetla kojima treba davati prednost jer su u sinergiji s nama i imaju bolju bioiskoristivost. Stoga, izdvajamo mladu zelenu pšenicu kao opravdano iznimnu supernamirnicu. Kad tome dodamo da je rasla na poljima Gorske Hrvatske, na temeljima organske poljoprivrede i prerade, ručno rezana i brana, te dehidrirana na temperaturi do 40C kako bi se očuvali svi njeni nutrijenti i prirodne vrijednosti, puno je razloga za reći DA.  

Tvorci Liquid Sun-a poveli su se svim saznanjima o snazi mlade, zelene pšenice i kroz već više od desetljeća postojanja na tržištu, donose radost i mnogobrojne benefite zadovoljnim konzumentima, ustrajni u širenju dobre.

Istraživanja koje je prvo provela dr. Ann Wigmore, a koje su kasnje potvrdili i drugi znanstvenici, dokazali su da je mlada zelena pšenica prirodni izvor organskih minerala (željeza, magnezija, kalcija), vitamina (A – 100 posto iz beta karotena, C, B skupine, E, K), enzima i aminokiselina.

Liquid Sun je ekološki, veganski te gluten free dodatak prehrani 100% od mlade zelene pšenice.

Možete ga kupiti OVDJE.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod na webu upišite #liquidsun
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 19. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI