Možda je ovo rješenje i za vaše probleme crvenila kože lica!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Danas se vraćam s jednim Hrvatskim skin-care brendom i drago mi je da sam imala priliku isprobati ga. Iako sam, zasad, koristila samo jednu kremicu o kojoj ću i pisati, a drugu ćemo ostaviti za sljedeći put ili objavim dojmove na svojem Instagramu. Nisam htjela miješati dvije kremice kako bih vidjela što bolji učinak svake pojedinačno.

Za početak bih vas ukratko htjela upoznati s brendom My Skin by Dr. Kaliterna iza koje stoji doktor dermatologije i venerologije te vlasnik poliklinike Poliderma, dr. Dinko Kaliterna.

Brend My Skin by Dr. Kaliterna nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu. Svi proizvodi su prirodni i naravno dermatološki testirani te je svaka kolekcija namijenjena pojedinačnom tipu i problemu s kožom.

Kao što znate iz prethodnih tekstova, imam dosta osjetljivu kožu koja je dehidrirana s pojavom crvenila (rozaceja) i kože mi dosta zna reagirati na neke kreme ili sastojke.

Moja kremica je iz linije za moj navedeni tip kože, zove SENSIO CREAM No. 1 Redness Line i namijenjena osjetljivoj koži sklonoj crvenilu, znači upravo za mene.
Moram napomenuti i jednu bitnu informaciju koju sam pročitala kod njih na stranici, a to nisam znala, a to je da ovu kremu mogu koristiti i žene koje imaju probleme s valunzima u vrijeme perimenopauze i menopauze. Možda ova informacija pomogne nekome, jer znam (po mami) da taj period može biti težak na sve načine pa i na taj s problemima kože lica (crvenilo ponajviše).

Kremu sam koristila dovoljno dugo da mogu dati svoje iskrene dojmove jer mi je dobrodošla u periodu kad mi koža užasno divlja zbog vremena i suhog zraka u stanu (i prašine, jer je u tijeku renovacija) pa naravno koža pati i pokazuje to na razne načine.

Krema je zaista ugodna na licu, nije teška i me čepi pore (meni su to bitni detalji) nema nikakav miris, iskreno, i to je super. Što se tiče crvenila ne mogu reći da ga je izliječilo, ali ga je definitivno smanjilo što je isto veliki plus s obzirom na to da neke druge kremice nisu pokazale djelovanje, a vjerujte probala sam puno brendova raznih cjenovnih rangova.

Zadovoljna sam i svakako želim isprobati još neke proizvode iz My Skin by Dr. Kaliterna asortimana.

Svakako pogledajte na njihovom web shopu cijeli asortiman jer sam sigurna da ćete pronaći nešto za sebe. Možete im se i javiti ako niste sigurni što vam je potrebno ili kako se koriste proizvodi, iako je sve lijepo pojašnjeno na svakom proizvodu.
Nadam se da sam opet bila nekome od pomoći i ako imate nekakvih pitanja slobodno me zapratite na Instagramu i kontaktirajte me putem poruka ili emaila.

Njegujte svoje lice i tijelo jer će vam kasnije biti zahvalno.

SARA GRAHOVAC JUSTIN

Instagram: Make_Up_Just_S

Email: [email protected]

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI