Najbolje seks poze za svaki horoskopski znak

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


OVAN (21. ožujka – 19. travnja): The Splitting Bambus & the Joystick Joyride

Sa snažnom osobnošću i bezgraničnom energijom, neumorni ste i spontani ljubavnici. Dinamične igre i igra uloga neophodni su u spavaćoj sobi, omogućujući vam da pokažete svoj zavodljivi šarm tako da će se partneri vratiti po još!
Splitting Bambus dodaje zaokret klasičnom misionaru. Stavite jednu nogu preko partnerovog ramena kako biste omogućili dublju fizičku povezanost. Kombinirajte ovo s Joystick Joyride-om, uzbudljivom pozom ‘djevojke na vrhu’. Neizmjerno zabavno za Ovnove koji konstantno traže uzbudljivost.

BIK (20. travnja – 20. svibnja): Nirvana & the Side Saddle

Venera, planet ljubavi i doma, vaš je vladajući planet pa je emocionalna povezanost ključna za vaš seksualni užitak. Avantura, s druge strane, nije vaša jača strana; isproban i pouzdan je tvoj put u životu, i u ljubavi.

Nirvana je položaj licem u lice koji vas približava svim dijelovima tijela vašeg ljubavnika. Pogodan za polagani i senzualni ritam, ovaj klasik Kama Sutre omogućuje dug i intenzivan vrhunac. Još jedna sjajna opcija za strastvenog Bika je Side Saddle (bočno sedlo). Iako intimna i ritmična poza, vizualno je poticajna za obje strane!

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja): The Standing Ovation & the T-Bone

Vjerojatno najseksualniji znak zodijaka koji voli biti vatreni. Međutim, kao zračni znak, lako vam sve dosadi! Zato je stalno začinjavanje stvari i isprobavanje novih stvari od vitalnog značaja za vas kako biste nastavili dosezati krajnji vrhunac.
Standing Ovation je svestran položaj koji se može zauzeti bilo gdje, od tuša do kuhinje, uvijek postoje nova mjesta za istraživanje. Dok stojite ispred svog partnera, ovaj jednostavan položaj je bezobrazna nestašan! T-Bone je još jedan sjajan odabir. Budući da je poznat po dolasku u ‘G-točku’, ova divlja pozicija nije za one slabog srca – savršena za nestašne Blizance.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja): The Rocking Horse & Doggy Style

Kao kardinalni vodeni znak, duboko ste emotivni i poznati po tome što ste beznadni romantičar. Unatoč tome što je trebalo neko vrijeme da izađete iz svoje ljuske, kada to učinite, pravi ste divljak među plahtama.

The Rocking Horse savršen je način za zagrijavanje – blizak i intiman, ovaj položaj produbljuje vašu duhovnu i senzualnu vezu s partnerom. Ima nešto u intimnosti što uvelike uzbuđuje četvrti znak. S druge strane, Doggy Style je najbolji izbor kada je Rak spreman isprobati nove stvari. Sirovo i strastveno, postoji nekoliko varijacija koje možete isprobati!

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza): The Waterfall & the Heavyweight

Kao kraljevi i kraljice zodijaka, za asertivnog Lava vrlo je važno imati kontrolu – osobito u spavaćoj sobi. Uz to, seksualna napetost je neophodna da bi ovaj znak postao vatreni među plahtama! Usredotočujući se na predigru, postići ćete pojačano uzbuđenje prije spolnog odnosa, što će vam donijeti još veći vrhunac.

The Waterfall je divlja varijacija popularnog položaja ‘kaubojke’. To vam omogućuje da radite ono što najbolje radite; preuzmete odgovornost i pokažete se. Još jedan orgazmički izbor za Lava je The Heavyweight, gdje sjedite na svom partneru na stolici, nudeći vam tonu kontrole i duboku penetraciju.

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna): Missionary & the Upstanding Citizen

Vaš astrološki simbol je Djevica, ali vaš zemaljski senzibilitet je sav u užitku i čineći da se netko drugi osjeća dobro. Ovaj znak nije za inovacije, radije svladavate ono što već znate.

Missionary vam je dobro služio i uvijek jamči da će vama i vašem partneru biti vrhunac. S varijacijama ritma i brzine, ovaj pouzdan položaj lako se začini. The Upstanding Citizen je romantičan i impresivan, lijep zaokret u klasičnom stojećem položaju. I intimno i uzbudljivo, ovo je savršeno za romantičnu Djevicu.

VAGA (23. rujna – 22. listopada): 69 & the Ballet Dancer

Jednakost je uvijek ključna riječ za ljubavnika Vaga – ne volite kontrolu, niti volite kontrolirati druge. Ugodno i sporo vođenje ljubavi je način da ovaj znak dosegne ultimativni vrhunac.

Nema ravnopravnijeg položaja od 69. Ova predigra stvara dobar ritam s partnerovim, kako bi se najbolje zadovoljile njegove potrebe. Znati da radite ‘dobar posao’ je veliko uzbuđenja za ovaj zračni znak! Još jedan najbolji odabir za Vagu je The Ballet Dancer u kojoj stojite sučelice svom partneru i zakačite nogu oko njegovog struka. Kao elegantan i strastven potez, odgovara vašoj osobnosti do T i daje vam samopouzdanje da se opustite i varirate svoj ritam i brzinu.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog): The Bandoleer & the Butter Churner

Vjerojatno najseksi znak zodijaka. Sve ste napravili, ali i kreirali nekoliko vlastitih seksualnih inovacija. Prema vašem iskustvu, ključ za sjajan seksualni život je raznolikost. Što više stimulacije, to bolje.

Bandoleer će biti omiljeni, stvarajući prostor za vaše oči i ruke da odrade svoje. Oba partnera imaju jednaku kontrolu što omogućuje uzbudljivo otkrivanje međusobnih preferencija. Butter Churner je samo za one koji traže avanturu! Dubok i dinamičan ritam savršeno pristaje senzualnom Škorpionu.

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca): Reverse Cowgirl & the Octopus

Puni ste karaktera i karizme, što su dijelovi vaše osobnosti koje uvijek unosite u spavaću sobu. Ništa jednostavno i jednostavno – ideš na sve ili ništa!

Reverse Cowgirl je seksi poza koji će oduševiti i vas i vašeg partnera. Iako partneri imaju sjajan pogled, vi imate potpunu kontrolu nad kretanjem, znajući da priređujete predstavu! S druge strane, The Octopus je zanimljiv jer ima pun pogled na cijelu radnju, a idealan je za dramatične Strijelce koji iznimno uživaju kada stimuliraju sva osjetila.

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja): Cowgirl & the Spork

Poput ostalih zemaljskih znakova, ne želite da vam znojna seansa bude previše izazovna ili s previše ‘gumba za pritiskanje’. Dvije glavne pobude za Jarca preuzimaju kontrolu i doživljavaju tjelesne užitke.

Klasična Cowgirl savršena je mješavina – dobivate sjajan pogled na zadovoljstvo vašeg partnera i možete preuzeti konačnu kontrolu nad stilom, ritmom i brzinom. The Spork je nedvojbeno položaj koji nudi najdublju penetraciju, a istovremeno pruža bolji pogled od klasičnog misionara kako biste maksimizirali vaš orgazam.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače): The Corkscrew & the Good Ex

Vi ste kreativni i inovativni mislilac, jedinstveni i eksperimentalni ljubavnik. Uživate u iznenađenjima – i davanju i primanju, a zadovoljstvo pronalazite u intimnim trenucima.

The Corkscrew ističe vašu neobična osobnost i poznat je po tome što isporučuje zapanjujuće orgazme! Međutim, Good Ex je stvoren s vama na umu; uzbudljiva i drugačija, ova pozicija savršeno oslikava vašu osobu..

RIBE (19. veljače – 20. ožujka): The Sandwich & the Chair and Prayer

Za Ribe je vođenje ljubavi emocionalna povezanost i razumijevanje tijela drugih. Možete se zaljubiti u dvije minute, volite slaviti jedinstvene veze koje uspostavite.

Položaj sendviča nudi savršenu mješavinu ljubavi i požude, tijela i duha, jer možete vidjeti svog partnera u punom sjaju dok uživate u bliskosti misionarskih varijacija. The Chair and Prayer, međutim, mogu potrajati dugo, posebno za ljude koji vole biti submisivni i dominantni tijekom seksa.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI