Neka vaša koža zablista uz Cleanance WOMEN – za kožu bez akni i ostalih nepravilnosti u odrasloj dobi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Cleanance WOMEN rutina njege

Akne u odrasloj zahtijevaju ciljano rješenje koje je posebno razvijeno kao pomoć u vraćanju ravnoteže mikrobioma kože i smanjenju nepravilnosti na koži. Za tu namjenu je Eau Thermale Avène osmislio novu Cleanance WOMEN liniju. Ova nova linija uključuje dva proizvoda, senzornih tekstura i nježnog mirisa, koji učinkovito sprječavaju pojavu nepravilnosti, zaglađuju kožu i poboljšavaju njezinu teksturu, pritom sužavajući pore.

Rezultat? Osjetno blistaviji ten te ugodan osjećaj dobrobiti i skrbi o sebi.

Avène Cleanance WOMEN Noćna krema za zaglađivanje

cleanance women nova krema za zagladivanje 30mlNova noćna krema za zaglađivanje, pomaže smanjiti nepravilnosti, mrlje i zaostale ožiljke. Zaglađuje teksturu kože zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji sastojaka:

  • SYNOVEA ™ HR doprinosi smanjenju nepravilnosti i ograničava oksidaciju sebuma.*
  • X-PRESSIN ™ zaglađuje teksturu kože.
  • RETINALDEHID pomaže u smanjenju vidljivosti zaostalih ožiljaka i istovremeno djeluje na prve znakove starenja kože.
  • AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA pruža svoja umirujuća i omekšavajuća svojstva.

Nemasna „cocoon“ tekstura obavija vašu kožu, pružajući joj hidraciju i udobnost tijekom noći.
*Testirana in vitro aktivnost.

 

Avène Cleanance WOMEN korektivni serum

cleanance women korektivni serum 30 mlAvène Cleanance WOMEN Korektivni serum pomaže smanjiti nepravilnosti, pročišćuje teksturu kože, sužava pore i smanjuje njihovu vidljivost. Ovaj pravi koncentrat koji vam pomaže otkriti glatku i sjajnu kožu sadrži:

  • SYNOVEA ™ HR doprinosi smanjenju nepravilnosti i ograničava oksidaciju sebuma.*
  • P-REFINYL sužava pore.
  • GLIKOLNA I MLIJEČNA KISELINA pročišćuju teksturu kože.
  • AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA pruža svoja umirujuća i omekšavajuća svojstva.

Svježa i lagana tekstura ostavlja kožu mekom i zaglađenom, spremnom za nanošenje vašeg dnevnog ili noćnog proizvoda za njegu.
*Testirana in vitro aktivnost.

Akne u odrasloj dobi

Akne, začepljene pore i upaljena koža česte su nepravilnosti i u odrasloj dobi. S godinama koža postaje tanja, grublja, manje elastična i prekrivena sitnim diskoloracijama. Agresivni proizvodi za uklanjanje sebuma uklanjaju i korisne bakterije te oštećuju kožnu barijeru, što kožu čini još osjetljivijom za nastanak infekcija.
Akne su u odrasloj dobi uglavnom upalnog tipa. Dublje su, bolnije i češće se vraćaju. Liječenje je dugotrajnije jer je i stanična obnova s godinama sporija. U odrasloj dobi nepravilnosti nakon povlačenja često ostavljaju mrlje i ožiljke.

Čak 40% žena u dobi između 25 i 40 godina bori se upravo s ovim problemom. U nizu istraživanja pokazan je značajan utjecaj akni na kvalitetu života. Gotovo 88,5%* žena s aknama izjavilo je da osjeća stres zbog svojih problema s kožom.

Za 83%* ispitanica, te iznenadne kožne promjene predstavljaju određenu prepreku u njihovom privatnom i profesionalnom razvoju. Studije su pokazale da se suočavaju s gubitkom samopouzdanja, a ponekad i osjećajem manje vrijednosti.

*Pierre Fabre Dermatology i CSA Santé istraživanje; 10.000 ispitanica u dobi između 25 i 40 godina s blagim do umjereno jakim oblikom akne; 2012.

Usvajanje zdrave prehrane vidjet će se i na vašem licu

Osim odabira ciljanog rješenja za njegu, važna je i pravilna prehrana. Nezdrava prehrana, osobito prekomjerna konzumacija masti i šećera, ima neposredan utjecaj na kožu. Usvajanje zdrave i uravnotežene prehrane vidjet će se i na vašem licu. Uvrstite u jelovnik dovoljnu količinu svježeg voća i povrća koje pomažu u postizanju lijepe kože jer voće i povrće održava normalnu proizvodnju sebuma.

Akne mogu biti uzrokovane i primjenom neprikladne kozmetike. Izazov je pravilno očistiti lice, ali ne odstraniti zaštitni sloj; vlažiti, ali ne dodavati masnoće. Stoga je potrebno pažljivo odabrati dermokozmetičke proizvode koji nisu komedogeni i umjereno ih koristiti. Proizvodi iz linije Eau Thermale Avène Cleanance WOMEN su odličan odabir.

Stres

Stres je neprijatelj kože pa imajte i to na umu. Kad se osjećate tjeskobno, izlučuju se hormoni poput kortizola, zajedno s endorfinima i inzulinom. To može utjecati na proizvodnju sebuma, što će pokrenuti pojavu nepravilnosti.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI