Neodoljive modne kombinacije za mame i kćeri

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Veza između majki i kćeri jedna je od najposebnijih u našem životu, a kada se radi o odabiru odjeće i modnom stilu, mnoge djevojčice od malih nogu žele izgledati upravo kao njihove mame. Najnovija Reserved kolekcija donosi niz inspirativnih, modnih i funkcionalnih prijedloga za majke i kćeri pa je ovo odlična prilika svim mamama da se modno usklade sa svojim kćerima.

U fokusu nove kolekcije prigodnog naziva „Autumn moments“ su ljubav i zajednički trenutci između majki i kćeri. Ove jeseni, majka i kći nose iste modne kombinacije, a glavne zvijezde kampanje su poljska glumica Natalia Klimas-Bober i njene dvije kćeri Zuzia i Hania. Provodeći zajedničke trenutke u romantičnom okruženju, donose nam inspirativnu i toplu priču u kojoj se isprepliću ljubav i moda dviju generacija.

U kolekciji prevladavaju lagani, vanjski odjevni komadi koji su kreirani tako da ih možete nositi na različite načine i koji su idealni za slojevito kombiniranje outfita, ovisno o vašem raspoloženju i vremenu. Raznovrsni kompleti, matchy gornji i donji dijelovi romantičnog stila susreću se s praktičnim rješenjima poput našivenih džepova na jaknama i cargo hlačama, udobnih vezica i vodootpornih slojeva. Glatke teksture razbijaju se mekim, trodimenzionalnim pletivom te košuljama i haljinama s volanima. Oku ugodna paleta boja predvođena neutralnim i pastelnim nijansama upotpunjena je upečatljivim nijansama ružičaste, maslinasto-zelene i traper plave. U fokusu kolekcije su modni komadi s detaljima ukrasnog veza koje ćete odmah poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, a čitavu kolekciju možete pronaći u Reserved trgovinama, webshopu i mobilnoj aplikaciji.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI