Njega ruku je neizostavan dio svakodnevne rutinske njege

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Uz lice, dio tijela koji je najviše izložen vremenskim uvjetima, su svakako ruke. Njega ruku je neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvijete kao što su  hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u  unutarnjim zagrijanim prostorima.

Krema za ruke Lavande Blanche

Krema za ruke s mirisnim tragom svježe oprane posteljine i cvjetnih nota iz Provanse, pomaže hidratizirati i omekšati kožu. Sadrži eterično ulje lavande. Općenito, lavanda ima antibakterijska i regenerativna svojstva te pomaže u zatezanju kože. Koristite eterično ulje lavande u liječenju akni, ekcema i psorijaze te kada želite smanjiti vidljivost staračkih pjega.

Nanesite bogato kremu za ruke dva puta dnevno između dlanova i nježno umasirajte u kožu (nokte, zanoktice, dlanove i nadlanice) dok se u potpunosti ne upije.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 27. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI