Pripremite kožu za proljeće – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Proljeće je doista vrijeme obnavljanja i buđenja. Tako i našu kožu, skrivenu ispod slojeva odjeće, trebamo nahraniti. Iako su zimski mjeseci zahtijevali hranjiviju i nerijetko težu njegu, dolaskom toplijih dana neke se stvari u našoj beauty rutini mijenjaju. Osim što je koža zimi bila dodatno opterećena utjecajima hladnoće, vjetra i suhog zraka, dolaskom proljeća pojavljuju se i alergije koje stvaraju dodatne poteškoće u njezi.

Važno je još jednom napomenuti kako hidratacijom koža ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posljedice starenja, a voda u koži ima i dodatnu funkciju – pospješuje njenu zaštitnu funkciju. Osjetljiva koža ima posebnu korist od redovite hidrirajuće njege koja ju svakodnevno umiruje i obnavlja.

Idealan pratitelj – Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda ima gotovo beskonačne mogućnosti korištenja za svakodnevnu njegu.  Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje. Avène termalna izvorska voda može pomoći koži u svakoj situaciji.

Pravi početak – Hydrance linija

HYDRANCE linija, lagane teksture pruža dugotrajnu intenzivnu hidraciju osjetljive kože i kožu čini osobito mekom. Mikrokapsule sa svojstvom regulacije sebuma pružaju prirodan izgled i nježan matirajući učinak. Visok udio Avène termalne izvorske vode koja ublažava iritacije umiruje kožu. Može se nanositi u obliku lagane emulzije te bogate varijante s UV-zaštitom.

Za intenzivnu dozu hidracije tu je Hydrance intense rehidrirajući serum, koji dugotrajno puni vlastite rezerve vlage u koži, te Hydrance aqua-gel, all-in-one je proizvod nadahnut azijskom beauty rutinom. Hydrance Aqua-gel hidrira površinski sloj , umiruje i detoksicira kožu, u samoj jednoj gesti, a može se koristiti kao dnevna njega, noćna maska i njega područja oko očiju. Njegova hidrirajuća i iznimno osvježavajuća gel tekstura koži daje mekoću, podatnost i blistavost.

Za osobe s iznimno osjetljivom kožom i kožom sklonom alergijama – Tolérance control

Ako je koži potrebna hidrirajuća njega, ali je istodobno i jako osjetljiva te alergično reagira na puno sastojaka, Tolérance control linija je pravi izbor za vas. Ova linija ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimuma od sedam sastojaka, koji su vrlo srodni koži i optimalno podnošljivi. DEFI zatvarač štiti kremu od mikroorganizama i bakterija te čuva sterilnost pri svakoj primjeni.

Više o svim proizvodima možete pronaći na https://www.eau-thermale-avene.com.hr/ dok svoju kupovinu možete obaviti u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI