Proljeće prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ne znam kako vama, ali meni je već pomalo dosta ove duge, sumorne i sive zime. Mračno je kada se probudim, mračno je kada se vraćam kući s posla. Ni ogledalo me baš ne voli ovih dana. Stalno u njemu vidim bezbojno lice, s podočnjacima i da, pokojom sijedom u kosi. Hm, a i nokti bi trebali neku pomoć.

Trebam proljeće. Trebam sunce i boje. I mirise. Trebam buket božura na kuhinjskom stolu dok pijem kavu, a stan mi griju prve proljetne zrake sunca i umjesto radija slušam pjev ptica. I mogu se voziti na svom ružičastom biciklu i napokon obući svoju novu haljinu na točkice. Kažu modni portali da je točkasto opet „in“ ove godine. A i šiške. A negdje sam pročitala i da je zelena isto u modi. I hidratantni ruževi.

I dok se tako gubim u različitim informacijama s mnogobrojnih portala i sanjam o buketu božura sjetim se kako svako proljeće u Zagrebu prvo pokuca na vrata Zagrebačkog velesajma. A kada se vrata otvore svi uđemo u mali raj za sve „beautyljupce“ na najljepši sajam Beauty&Hair Expo Zagreb.

Ove godine od 4. do 6. ožujka ponovo se mogu na jednom mjestu informirati i inspirirati o svemu. I o točkastom dezenu, šiškama, ruževima i lakovima za nokte. A i napokon se ohrabriti da svoju smeđu boju kose obojim u nešto novo, moderno, možda potpuno drugačije. Subota uz brojne novosti koje će ponuditi izlagači donosi „Beauty&business konferenciju“ na kojoj sudjeluje veliki broj stručnih i kvalitetnih predavača.

Ne znam kako vi, ali meni je već lakše i više ne vidim ovu dosadnu zimu ni svoje podočnjake nego nestrpljivo čekam taj prvi vikend u ožujku. I moram zvati curke. Bit će to prava proslava proljeća i ljepote i ženstvenosti. Uz neki koktel naravno. Jer ako mogu Carrie i njezine cure, možemo i mi.

I već sad mi pršte ideje kako ću one slatke žute balerinke skombinirati s hlačama koje sam kupila na ludom sniženju ove jeseni uz onaj šašavu, bijelu majicu koju sam tako nepravedno zapostavila u zadnjoj ladici svoje komode.

A sve ostalo? Sve ostalo me čeka na Zagrebačkom velesajmu. I vas također.

Vidimo se prvi vikend u ožujku. Moje cure i ja smo tamo čekamo vas.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI