Prvi put s novim partnerom? Što nas muči!?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pripreme za prvi seks s novim partnerom sve su samo ne jednostavne i kratke. Dragi muškarci, kad uočite takve promjene na novoj partnerici, znate da ćete te večeri imati sreće.

Kod žena sve mora biti savršeno

Prvi seks s novim partnerom nije ništa manje stresan od, primjerice, ekskluzivnog izlaska, jer kad se pogleda što sve žene rade tijekom priprema, očito je da tome pridaju veliku važnost.

Različita istraživanja su pokazala, primjerice, kako trećina žena radi piling, dok je frizura najkritičnija – čak 76 posto žena odlazi frizeru kao dio priprema za prvi intimni odnos s novim partnerom. Polovica vjeruje da je glavna stvar depilacija – pa pomno uklone sav višak dlačica na tijelu, dok će dvije trećine investirati u novo seksi donje rublje.

Više od trećine žena izjavljuje da im ne pada na pamet nositi ijedne gaćice koje su nosile s prijašnjim partnerom, a one najzagriženije kupuju i novu posteljinu. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primijeti da to rade, žene su ispraksirale do savršenstva.

Kako je prvi seks s novim partnerom rijetko impulzivna odluka, dobar dio žena će danima prije izbjegavati ugljikohidrate kako bi trbuh bio što ravniji, a nije rijetkost da se na spoju pazi i na količinu pića koju će popiti partner kako bi seks bio što bolji.

Prosječno spremanje za takav izlazak koji završava prvim seksom traje, vjerovali ili ne, cijelih šest sati.

Što muškarce muči?

Muškarci potroše bitno manje vremena, no ipak se i to mjeri u satima. Mušku stranu problema otkrio je muški magazin AskMen koji je pitao svoje čitatelje što ih muči u vezi prvog seksa u novoj vezi, kakve su im želje i očekivanja.

Naravno, najviše ih muči hoće li biti dovoljno dobri da žena poželi ponoviti susret, a nekad od tolike napetosti i iščekivanja stvari mogu krenuti po zlu – ili dođe do preranog vrhunca ili do problema s erekcijom. U svakom slučaju trebalo bi se pokušati opustiti i dati mu drugu priliku.

Prvi seks s osobom koja im se sviđa muškarcima je vrlo napet, ali jednako tako im je napeto što će se dogoditi ujutro. Oni bi najradije ujutro prvo sve ponovili, a tek nakon toga razgovarali o osjećajima, što i inače pokušavaju izbjeći. Logično, ovakav pristup dodaje još malo nervoze i stresa, što može utjecati na izvedbu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI