Stara kraljica u novom ruhu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Postoje one naizgled nevažne stvarčice bez kojih ne možemo zamisliti dan. Kad smo bile malene, bila je to najdraža dekica bez koje nismo mogle zaspati; otkad smo porasle, to je šalica s kojom počinjemo dan ispijajući omiljeni napitak; sad kad smo otkrile make up i PurePressed Base mineralni puder – to je kutijica u koju je pakiran!

Ono dobro nam znano pakiranje koje uvijek imamo sa sobom, kutijica koja je obvezna u našim kupaonicama i na putovanjima. Koja nas čini sigurnijima, odvažnijima i samopouzdanijima baš zbog svog sadržaja. PurePressed Base puder najbolji nam je saveznik u prikrivanju akni, crvenila, hiperpigmentacije, bora.

Ovog proljeća u brendu jane iredale zaključili su kako je kraljici naših toaletnih torbica (i naših srdaca!) potreban redizajn.

Kako bi bila još atraktivnija, inovativnija i održivija – stara kraljica stiže nam u novom ruhu!

Elegantna kompaktna kutijica izrađena je od laganog aluminija i dizajnirana da traje i štiti sadržaj. Unutrašnjost joj je od 50% recikliranog materijala, a vanjština moderna, uglađena i bezvremenska. Novi dizajn inspiriran je samim sadržajem: skincare make upom s kojim izgledate dobro, osjećate se dobro i koji vam čini dobro.

U svijetu se svake minute proda jedan PurePressed Base mineralni puder, a mnoge su žene zaključile kako im je upravo ova podloga – nezamjenjiva. Zbog čistih sastojaka iz provjerenih izvora, minerala koji štite i njeguju, prikrivaju sve nedostatke i odgovaraju svakom stanju kože, ovom puderu vjeruju ljubitelji i znalci make upa u cijelom svijetu.

Brend jane iredale odlazi i korak dalje, pa i refili stižu u potpuno novoj ambalaži. Poštujući načela održivog razvoja, pakira ih u 100% reciklirani karton s oznakom Forest Stewardship Council (FSC). Novitet je i ‘prozorčić’ na pakiranju koji olakšava odabir nijanse.

Dostupno u svim DermaCare centrima, na web shopu www.dermacare.hr te kod ovlaštenih partnera.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI