Vilinsko tkanje ima simpatičan poklon za Valentinovo

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Valentinovo je sve bliže, a vi još nemate poklon? Vilinsko tkanje misli na vas!
Gin ruža – odličan, praktičan poklon za Valentinovo, rođendane, djevojačke zabave ili da razveselite same sebe. Vilinsko tkanje je brand Varaždinke Iva Pešut koja se više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem.

Odličan Five Corners gin je hrvatski proizvod. Sve što vam treba je čaša, Five Corners i malo limuna ili tonika. Ono što zauzvrat dobijete, je magija. Za sve kojima normalno nije dovoljno, ovaj gin će biti pravo otkriće. Naime, Five Corners je gin koji mijenja boju.

Nalazi se u terakota teglici, a na vrhu je ručno sašivena ruža, od pamučnog materijala. Ružu možete nositi kao gumicu za kosu, ukras na ruci ili ju jednostavno, kada popijete gin, ostavite na bočici kao ukras.


Možete osvojiti jednu Gin ružu u boji po želji.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 11. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI