Zaštitnu snagu voska, u posebnom ruhu, za bebe odobrile su i poznate mame

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Imate li suhe ruke, usne ili kožu? U tim se trenucima u pomoć zove Vaseline, najpoznatiji svjetski vosak koji ima više od 100 načina primjene za zaštitu i brigu tijela. Od sad, jedan od njihovih proizvoda pomno je kreiran za njegu najmlađih članova obitelji – beba. Najpopularniji hidratantni vosak stvorio je proizvod za djecu pod nazivom Vaseline Baby Jelly kojis posebnom brigom njeguje bebinu kožu – najosjetljiviju, nježnu, s najviše zahtjeva za dodatnom pažnjom i hidratacijom.

Ružičasti Baby Jelly sadrži čistu i nježnu formulu, a proizveden je od trostruko pročišćenog kozmetičkog voska kako bi se uklonile nečistoće i mirisi koji iritiraju kožu djeteta bez ostavljanja masnih tragova. Zadržava prirodnu vlažnost kože i ne zatvara pore, kako bi pomogao prirodnoj barijeri da se oporavi od svakodnevnog izlaganja okidačima iz okoliša koji je narušavaju – poput pelena.  Baš zato, najčešći problem koji se javlja kod beba – pelenski osip, sada je lakše rješiv uz svakodnevnu brigu o bebinoj koži uz pomoć Vaseline voska za bebe Zahvaljujući svojoj gustoći, iznimno štiti suhu kožu, pogotovo u hladnijim zimskim danima.

Istraživanja su pokazala, ako se u prvih šest mjeseci bebina koža zaštiti i njeguje, može se prevenirati pojava suhoće i nadraženosti. U djelovanje i moć ovog novog saveznika beba uvjerile su se i poznate hrvatske mame influencerice. Dugotrajno korištenje Vaseline Baby Jelly voska pomogao im je u prevenciji kožnih problema, kao što je pelenski osip, a malo ovog moćnog kozmetičkog preparata „ukrale“ su i sebi – za njegovane ruke, stopala ili usne. Ova nova Baby linija može se koristiti kao dnevna hidratantna krema za tretiranje suhih područja na licu i tijelu vaše bebe, a ne samo oko područja pelena. Nježan, pedijatrijski odobren i formuliran za ublažavanje suhoće Baby Jelly dovoljno je snažan i za korištenje na osjetljivoj koži odraslih.

I dok se svaka beba najsigurnije osjeća u maminim rukama, svaka mama najsretnija je kad vidi osmijeh na licu svoje bebe. Baš zato, jasno je da će ovog moćnog saveznika u praktičnom pakiranju dijeliti i beba i mama, uz tatinu asistenciju. Već desetljećima, Vaseline je jednostavno i brzo rješenje u borbi protiv mnogih problema, najčešće suhe i oštećene kože, a nove generacije, uz koje će Vaseline biti od malih nogu, zasigurno će stvoriti najveće obožavatelje ovog kultnog branda.


Darujemo jednu čitateljicu paketićem Vaseline proizvoda!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI