Evo kako možete izbijeliti zube kod kuće uz sastojke koje već imate

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Moguće je izbijeliti zube kod kuće na jednostavan način

Većinu sastojaka vjerojatno već imate stoga ćete lako moći izbijeliti zube kod kuće. Potrebno je navedene metode isprobati nekoliko puta, ovisno o stanju vaših zubiju. Ono što će kod nekih biti dovoljno jednom napraviti, kod drugih će možda zahtijevati nekoliko pokušaja.

Smjesa od soda bikarbone i limuna

Kombinacija ova 2 sastojaka poznata je kao moćna za uklanjanje raznih nečistoća u kućanstvu. A čuda može napraviti i na vašim zubima. Potrebno je pomiješati žličicu soda bikarbone i onoliko kapi limuna koliko je dovoljno da se napravi kompaktna smjesa. Premažite zube i ostavite da djeluje minutu te potom dobro isperite. Postupak ponavljajte maksimalno 3 puta mjesečno.

Jabučni ocat

Ako tražite nešto što možete raditi svakodnevno kao dio rutine izbjeljivanja zubiju, jabučni ocat je odličan saveznik. U čašu vode potrebno je dodati malu žlicu jabučnog octa i ispirati time usnu šupljinu otprilike pola minute. Potom dobro oprati zube na uobičajen način četkicom i pastom.

Povezano: 5 ultimativnih beauty savjeta za koje svaka žena treba znati

Kurkuma za blistav osmijeh

Začin koji oboji svako jelo odličan je i za zube! Prah nanesite direktno na zube i trljajte četkicom. Dobro je imati posebnu četkicu za tu namjenu jer će – pogađate, ubrzo postati žuta. Potom isperite zube na klasičan način četkicom i pastom. Postupak možete ponavljati svakodnevno, a rezultati bi se trebali vidjeti već za 10-ak dana.

Jagode i sol

Još jedan povoljan i jednostavan način za blistave zube. Od jagoda napravite kašu i dodajte prstohvat soli. Nanesite obilno na zube prstima ili posebnom četkicom. Potom isperite usta i operite zube na uobičajen način. Jagoda sadrži jabučnu kiselinu koja čisti nakupine, a sol će uspješno sastrugati mrlje. Rezultat su sjajni zubi bez puno truda i muke.

Source link

Autor

PODIJELI