Je li sretan uz vas?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kada ste posljednji put pitali partnera je li sretan? Kada ste uopće pomislili na njegovu sreću? Mislite li da vam je rekao istinu?

Donosimo nekoliko sitnica koje bi mogle pokazati uživa li s vama i pored vas.

Osjeća se cijenjeno

Istraživanja pokazuju da onoliko koliko se muškarac osjeća cijenjeno u vezi sa svojom ljepšom polovicom, toliko je i sretan.

Povjerenje

Zna da vam se može povjeriti bez da ga osuđujete i kritizirate. Imati takav odnos je ključna stvar u izgradnji povjerenja i stabilnog odnosa.

Osjeća se poželjno

I muškarci se vole osjećati poželjno. Nemojte to nikada i nikako zaboraviti! Koliko mu pokazujete da je privlačan toliko će biti i zadovoljan.

Voli to što je postao bolja osoba uz vas

Kada muškarac primijeti da je postao bolja, pametnija, nježnija ili mudrija osoba zahvaljujući svojoj ženi tada će biti siguran da je napravio pravi izbor.

Poštovanje

Svjestan je da vas ne smije povrijediti ni u kakvom smislu. To pokazuje koliko poštovanja ima prema vama.

Osjeća da vam je potreban

Muškarci vole biti pri ruci svojoj ženi i vole biti korisni. No, ne smijete pretjerati i postati zanovijetalo koje ništa ne može uraditi bez njegove pomoći. Tu i tamo ponekad potražite njegovu pomoć.

Cijeni vašu želju da izgledate dobro

To ne znači da biste trebali ići na plastične operacije i glumiti filmsku divu, ali gledajući kako brinete o svom izgledu i dotjerujete se za njega čini da se osjeća posebno.

Osjeća da mu se divite

Ljubav i divljenje ide ruku pod ruku. Pokazivajući da se divite svom partneru, po pitanju bilo čega, pojačavate njegovo samopouzdanje u povjerenje u vas.

Ne ponižavate ga

Nikada se ne osjeća poniženo. U suprotnom, vaš muškarac nije sretan pored vas.

Niste zlopamtilo

Ne pamtite svađe i probleme iz prošlosti i ne iznosite ih iznova i iznova u razgovoru. Ako je tako i u vašem odnosu, vaš muškarac nema zbog čega brinuti i sigurno je jako sretan.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI