Ništa nam neće probuditi uspomene kao miris

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu. Ljubav prema izradi organskih i prirodnih svijeća od sojinog i kokosovog voska rodila se iz nostalgije, u ljeto 2017. godine.

Budući da sam u to vrijeme živio izvan Hrvatske, godišnji odmor sam odlučio provesti u rodnom Dubrovniku. Na obožavanom mjestu svoje mladosti, đardinu Starog grada, Lokrumu, provodio sam sate. Eksplozija mirisa jasmina, eukaliptusa, sandalovine, crnog jasena… ponovo se urezivala u moje biće. Uobičajeno je da mi ideje pokucaju u snovima. Tako sam se, jedno jutro nedugo nakon godišnjeg odmora, probudio iz nostalgičnog, ali i inspirativnog sna. Vizija je bila jasna; svijeća koja svojim mirisom u moj dom donosi atmosferu otoka te budi najljepše emocije. Iako je izrada svijeća prvenstveno bila hobi za moju dušu, uz podršku i nagovor obitelji i prijatelja, odlučio sam se na širu, poslovnu avanturu” , kaže Natalio Đangradović.

Njegove svijeće su baš onakve kakve želimo: visokokvalitetne, prirodne, veganske te bogate mirisom. Naravno, doživljaj je estetski obogaćen luksuznim pakiranjem koji nema štetnog utjecaja na okoliš. Odabir imena svijeća je bio prirodan, nazvane su po mjestima kojima su inspirirane, preciznije, njihovim zemljopisnim koordinatama. Počelo je s Lokrumom, a nastavlja se s Hvarom, Rabom i Brijunima jer svaki otok je jedinstven te ostavlja jedinstveni mirisni utisak koji je dalje pretočen u jedinstvenu mirisnu svijeću.

U odnosu na parafinske svijeće, zbog svog sastava od sojinog i kokosovog voska, povećana im je trajnost od 25 – 50%, što ih čini i ekonomičnijima. Natalio svijeće mirišu jedinstveno, izgledaju sjajno te svojim mirisom bude najljepše uspomene i emocije.

Svaka svijeća je ručni rad kojoj je poklonjena velika pažnja. Natalio svijećama možete sebi i onima koji vam znače pružiti bezvremensko putovanje kroz mirisnu rapsodiju hrvatskih otoka.

Povodom Valentinova napravili smo limitiranu svijeću s ‘mirisom ljubavi’. Spoj svježeg voća, u dodiru s dimom i drvom, neće vas ostaviti ravnodušnima. Klasičnom Natalio potpisu dodana je svijeća inspirirana vječnom misterijom, zvanom žena.

Možete ih pronaći na natalio.hr i Instagram stranici natalioo.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI