U potrazi ste za zdravom, učinkovitom i jednostavnom njegom za lice? Odaberite certificiranu organsku liniju BIOLOGY, evo i zašto!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bolja za vašu kožu, bolja za vaše zdravlje, bolja za prirodu!

Ako težite zdravom načinu života, odabir organske prirodne njege kože trebao bi biti prioritet. Postoje proizvodi koji su uistinu zdravi za kožu i koji nemaju nikakve štetne utjecaje na vaš organizam, ali više je onih koji to nisu. Sastojci preparata koji se nanesu na kožu velikim dijelom se u nju i apsorbiraju te završe u krvotoku. Zato nikako nije svejedno što koristite za njegu i koliko će kemijskih sastojaka završiti u vašem organizmu. Mnogi su toga svjesni i biraju isključivo organsku kozmetiku. Možda je nešto skuplja, ali zdravlje nema cijenu. BIOLOGY je inovacija iz A-Derme u segmentu njege lica, prva dermatološka i certificirana organska linija za njegu lica koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Organska linija BIOLOGY.

Zašto birati organsku kozmetiku?

Važno je naglasiti da prirodno ne znači nužno i zdravo. Prirodna kozmetika sadrži biljne sastojke poput aloe, shea maslaca, eteričnih ulja… i osigurava brojne prednosti, čak i kada ti sastojci nisu organski. Za razliku od prirodne, organska kozmetika sadrži biljne sastojke koji su uzgojeni zdravo, bez kemijskih dodataka. Stoga, ako ste ikako u mogućnosti, birajte učinkovite, jednostavne organske proizvode za njegu. Vaša koža zaslužuje najbolje, a odabirom bio kozmetičkih proizvoda, ne samo da ćete uživati u lijepoj i blistavoj koži, već ste pobrinuli i za svoje zdravlje.

Certificirana organska njega

Danas na tržištu postoji mnogo proizvoda s organskim djelatnim sastojcima, ali niti jedan od njih ne zadovoljava u potpunosti potrebe: za dermatološkom i ujedno certificiranom organskom njegom.

Organska linija BIOLOGY zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka koji je revolucionaran za dermatologiju. Riječ je o soku Rhealba® zobi:

  1. URAVNOTEŽUJE KOŽU Pruža esencijalne minerale, Ca2+ i Mg2+ te štiti kožu od dehidracije i jača funkciju barijere.
  2. HIDRIRA KOŽU Povećava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline za +83%, za hidriranu i mekšu kožu.

Rođena iz znanosti, ali i iz prirode, A-Derma ove godine ide još korak dalje kad je u pitanju prirodnost! Jedinstveni dermatološki djelatni sastojak, sok Rhealba® zobi, prvi je organski ekstrakt A-Derme. Postupak ekstrakcije je patentiran: ne sadrži otapala i vodu, te omogućuje dobivanje optimalne količine djelatnih tvari ekstruzijom (isprešavanjem).

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava okvir za  proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Budući da su učinkovitost, ali i sigurnost primarna briga brenda A-DERMA, svi BIOLOGY proizvodi slijede strogu povelju o formulaciji koja proizlazi iz naše snažne farmaceutske strogosti:

1. Dokazana učinkovitost:

  • organski sok Rhealba® zobi uravnotežuje i hidrira kožu
  • ekstrakt maslačka prisutan u svim BIOLOGY formulama pomaže eliminirati čestice onečišćenja kako bi zaštitio kožu od svakodnevnih vanjskih agresija.

2. Optimalna podnošljivost

BIOLOGY proizvodi testirani su na području oko očiju, najosjetljivijem dijelu lica, i na alergičnoj koži.

  • Sadrže samo osnovne sastojke bitne za kožu.
  • Sadrže maksimalnu količinu organskih sastojaka i preko 99% sastojaka prirodnog podrijetla, iznad udjela koji zahtijeva COSMOS ORGANIC standard.

3. Ekološka pakiranja

Konačno, A-DERMA je posvećena poštivanju i čovjeka i prirode. Zahvaljujući ekološki dizajniranim pakiranjima, BIOLOGY linija također poštuje okoliš.

proizvodi organska linija BIOLOGYOrganska linija BIOLOGY sadrži 7 proizvoda

BIOLOGY linija jednostavna je i potpuna. Sastoji se od 7 proizvoda, koji pokrivaju osnovne potrebe svih tipova fragilne kože:

  • 2 proizvoda za čišćenje kože (dermatološka micelarna voda i dermatološki losion)
  • 2 dermatološke hidracijske kreme (lagana i bogata)
  • 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu (BIOLOGY AR dermatološka njega protiv crvenila, s ekstraktom mandarine – za kožu sklonu kuperozi, BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega, s ekstraktom kola oraha – za reaktivnu kožu, BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega*, s organskim uljem šafranike – za vrlo suhu kožu).

Prednosti: bez mirisa, 99% sastojaka prirodnog podrijetla i ultra dobro podnošljive formule.

Budući da svaki tip fragilne kože ima različite potrebe, BIOLOGY linija je JEDINSTVENA jer nudi MIX & MATCH sustav: 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu mogu se koristiti samostalno/zasebno ili pomiješani s BIOLOGY hidracijskom kremom ili dnevnom kremom za njegu – za teksture koje se prilagođavaju svim tipovima kože.

Povezano: Jedinstvena inovacija u segmentu njege lica Biology

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI